Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Langer haar of meer volume? Esther Hairfashion werkt met extensions van echt haar

Aangeboden door Esther Hairfashion 8 november 2018

Heb jij altijd al gedroomd van haar met veel volume of zou je graag wat meer lengte willen? Dan raden wij je aan om een afspraak te maken bij Esther Hairfashion. Hier kun je in een paar uur je haar laten verlengen of een volumeboost krijgen. 

Geef toe: stiekem dromen we toch allemaal van veel volume of lang haar? Bij deze Doetinchemse kapster wordt deze droom werkelijkheid. “Of je nou kort, lang, dik of dun haar hebt: we kunnen iedere coupe heel eenvoudig voller óf langer maken”, vertelt Annette kapster bij Esther Hairfashion.

Great Lengths

Bij een haarverlenging worden hairextensions van Great Lengths heel subtiel bevestigd aan je eigen haar. Deze bevestiging is zo subtiel en klein dat je het nauwelijks ziet en voelt. “Het oogt heel natuurlijk en dat heeft alles te maken met het feit dat het echt haar is. Je kunt er na de behandeling ook alles mee doen. Stijlen, föhnen, kleuren: wat jij wilt. Wel is het verstandig om speciale verzorgingsproducten en een borstel te gebruiken.”

“Omdat het echt haar is, kun je alles in één kleur verven, maar je kunt ook een aantal blonde extensions in donker haar laten zetten. Dan krijg je een high-light effect. Dat is overigens ook ideaal voor de mensen die allergisch zijn voor haarverf, maar tóch graag een kleur willen in hun haar.”

Tekst gaat verder onder de foto

Great Lengths
Great Lengths

Extensions

Dat je lang haar moet hebben om je haar te kunnen verlengen is volgens Annette een misverstand. “Je kunt ook bij een korte coupe een aantal extensions van Great Lengths bevestigen. Of je zet bij iemand met heel fijn haar een aantal extensions voor meer volume. Dan houd je dus je eigen lengte, maar dan met meer volume. En wat dacht je van alleen een verlenging in de lok? Alles kan!”

Je moet er misschien wel een paar uur voor in de stoel zitten, máár dan heb je wel ruim vijf maanden plezier van je nieuwe coupe. Kapster Liset zou het iedereen aanraden. “Ik doe het zelf al jaren en eerlijk? Ik zou niet meer zonder kunnen! Je hebt gewoon altijd mooi en verzorgd haar”, vertelt ze. Dream come true, nietwaar?

Annette en Lisette staan graag voor je klaar!


Meer over Esther Hairfashion ontdekken?

Esther Hairfashion kappers

Gesloten09:00 - 18:00

Plantenstraat 2a, Doetinchem

Bekijk meer:kappers

adv.