Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Kristel helpt je afvallen met Easyslim.nu: ‘Zelf verloor ik tien kilo’

Aangeboden door Easyslim.nu 22 april 2019

Via een vriendin kwam Kristel ten Hertog in aanraking met de afslankmethode van Easyslim.nu. “Na mijn eerste zwangerschap wilde ik mij graag weer fitter voelen en kilo’s kwijtraken.” Nu is Kristel zelf de trotse eigenaar van Easyslim.nu Doetinchem, waar ze wekelijks maar liefst 60 tot 80 klanten ontvangt. 

Kristel verloor dankzij de methode van Easyslim.nu maar liefst tien kilo. “Razend enthousiast werd ik, en ik besloot dat ik andere mensen net zo enthousiast wilde maken over Easyslim.nu als ikzelf.” Sinds 1 mei 2018 is zij eigenaar van Easyslim.nu Doetinchem, begonnen in een klein pand aan de Edisonstraat. “Al snel kreeg ik het druk waardoor ik moest verhuizen. Sinds 11 februari zijn we daarom verhuisd naar de Edisonstraat 109, en ontvangen we tot wel 80 klanten per week.”

Hoe werkt het?

Laten we eerst uitleggen hoe Easyslim.nu werkt, voor wie dat nog niet weet. Je gaat liggen op een behandeltafel. Op de huid van de buik, heupen en benen worden pads geplaatst. Deze pads zijn verbonden aan een zeer geavanceerd apparaat. Dit apparaat zorgt door middel van een ultrasound dat er kleine openingen in de wand van de vetcel komen, waardoor het vet de cel verlaat.Dit wordt door het lichaam afgevoerd. Met elektrostimulatie worden de spieren getraind, een getrainde spier verbrand vet, tevens draagt de elektrostimulatie bij tot vermindering van cellulite met als resultaat een gladdere huid. Een behandeling duurt ongeveer 40 minuten.

Voor wie is Easyslim.nu geschikt?

Kristel kan zelf door een blessure niet meer sporten, maar wilde wel haar spieren blijven trainen en afvallen. “Daarvoor was deze manier van afslanken dus echt een uitkomst!”, vertelt ze. Iedereen kan terecht bij Easyslim.nu; zowel mannen als vrouwen, en of je nu veel kilo’s wilt verliezen of vooral wat strakker en fitter wil worden. Ook voor het trainen van je spieren zit je goed bij Easyslim.nu!

Wat moet je zelf doen?

Kristel raadt wel aan om het effect van de behandeling nóg meer te stimuleren door je patroon een beetje aan te passen. “Zelf ben ik dol op feestjes, overal waar ik kan zijn ben ik bij. Een hapje, een drankje; ik sla het niet snel over. Een klein beetje dat patroon aanpassen zorgt ervoor dat je nog sneller afvalt.” Daarnaast raadt ze aan na de behandeling minimaal 20 minuten te bewegen. “Veel mensen zeggen dan; ik heb geen tijd. De oplossing voor veel mensen? Ze komen lekker op de fiets of wandelend naar onze studio!”


Meer over Easyslim.nu ontdekken?

Easyslim.nu Permanent gesloten

Dit bedrijf heeft de deuren permanent gesloten.

Edisonstraat 109, Doetinchem

Bekijk meer:Permanent gesloten

adv.