Hoe een LPG behandeling bij Miranda Shape & Weight zorgt voor een stevigere huid

Aangeboden door Miranda Shape & Weight Doetinchem 12 maart 2019

Wil jij minder cellulite op je benen, billen, armen of buik? De LPG behandeling bij Miranda Shape & Weight zorgt voor een stevigere huid en minder cellulite. Hoe dat in zijn werk gaat? Dat lees je hier!

Lekker in je vel zitten, dat vinden ze bij Miranda Shape & Weight maar wat belangrijk. Daarom willen zij jou kennis laten maken de LPG Endermologie behandeling, een effectieve behandelmethode om zonder operatie je lichaam in goede vorm te krijgen en cellulite (een sinaasappelhuid) te verminderen.

Zo gaat dat in zijn werk

Mede-eigenaresse Maaike van Miranda Shape & Weight vertelt: “LPG staat voor liefde en respect voor je lichaam en doet dus geen pijn. De werkwijze gaat als volgt: je huidplooi wordt opgepakt door een behandelkop die met een inrollende beweging de huid bewerkt. De massagetechniek herstructureert het bindweefsel, stimuleert de bloedsomloop en bevordert de afvoer van de afvalstoffen en vetophopingen. De vetophopingen verminderen en daardoor wordt de huid gezonder en strakker.” Volg je het nog? Bekijk hieronder een video die het proces verder uitlegt.

De proef op de som

Als jij een LPG behandeling ziet zitten, krijg je eerst een intake en wordt er een behandelplan opgesteld. Redacteur Melisa neemt de proef op de som en maakt een plan met Maaike. ‘Ik word gewogen en er wordt gekeken naar het vetpercentage en de spiermassa. Ook mijn benen worden met een meetlint opgemeten, omdat dit de zone is die ik het liefst behandeld wil hebben. Voordat ik op de behandeltafel ga liggen, krijg ik een bodysuit aan, een soort pantypak dat speciaal hiervoor is ontworpen’. “Dit zorgt ervoor dat de behandelingskop makkelijk over het lichaam glijdt”, legt Maaike uit.

Strakker en slanker

Na één behandeling voelt de huid al zachter en gladder aan en na drie behandelingen zijn de eerste resultaten al zichtbaar. ‘Aan het einde van de kuur zie ik een zichtbaar stevigere huid op de bovenbenen en mijn benen zijn zelfs -1,5 centimeter slanker!’ “Voor het bereiken van een optimaal resultaat, is het belangrijk dat je naast de behandelingen voldoende beweegt, veel water drinkt, sigaretten en alcohol zoveel mogelijk laat staan en het eten van fastfood beperkt. Maar, ook stress heeft een impact op je lichaam. Neem af en toe wat tijd voor jezelf. Dat zorgt er letterlijk en figuurlijk voor dat je lekkerder in je vel komt te zitten.”

LPG

Een LPG behandeling zorgt dus voor een strakker lichaam, een stevigere huid, minder cellulite en een slanker silhouet. En dát zonder operatie. Wil jij hier meer van weten? Neem dan contact op met Miranda Shape & Weight. Vermeld dit artikel van indebuurt en krijg twee gratis behandelingen bij aankoop van een kuur.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Miranda Shape & Weight Doetinchem. Meer over Miranda Shape & Weight Doetinchem ontdekken?

Miranda Shape & Weight Doetinchem sport en bewegen

Nu openHele dag

Keppelseweg 19, Doetinchem

Bekijk meer:sport en bewegen

adv.