Hoe Be-Smooth uitgroeide tot hét grootste beauty-instituut van Gelderland

Aangeboden door Be-Smooth 1 maart 2019

Het nieuwe beauty-instituut van Kelly Elfring opende een paar maanden geleden de deuren aan de Keppelseweg in Doetinchem. Hoog tijd om eens een kijkje te nemen bij hét nieuwe Be-Smooth. 

Kelly Elfring begon zeven jaar geleden in één klein ruimte aan huis met het definitief ontharen, maar runt inmiddels hét grootste beauty-instituut van Gelderland. “Het is heel hard werken, maar het is het waard. Ik ben supertrots op wat we de afgelopen jaren samen met ons team hebben neergezet”, vertelt de eigenaresse stralend.

Prettig sfeer

Door de enorme groei van haar bedrijf, is Kelly per 1 november verhuisd naar een nieuwe locatie aan de Keppelseweg. “Het pand is waanzinnig. Al hebben we het wel compleet verbouwd”, vertelt ze terwijl ze ons een rondleiding geeft door het pand. “We hebben echt iedere kamer onder handen genomen.”

Dat is te zien. In de ruimtes hangt een prettige sfeer, er branden kaarsjes en de rustige kleuren zijn allemaal op elkaar afgestemd. “We hebben in het hele pand een ontspannen en intieme sfeer gecreëerd, waardoor mensen helemaal tot rust kunnen komen als ze bij ons een behandeling boeken”, legt Kelly uit.

Be Smooth-Doetinchem (3)
Eigen beeld

Behandelingen

Nog steeds kun je bij Be-Smooth terecht voor het definitief ontharen, maar ook voor het bleken van tanden, vetverwijdering aan de hand van cryolipolyse, schimmel- en kalknagels en medische micropigmentatie kun je een afspraak maken bij één van de specialistes van dit beauty-instituut.

Wat veel mensen echter nog niet weten is dat je bij Be-Smooth ook terecht kunt voor permanente make-up, een gezichtsbehandeling, hamam of Thaise massage. “Naast individuele behandelingen, kunnen mensen bij ons ook een duo-behandeling boeken met een vriendin of een geliefde in één van onze behandelruimtes.”

Be Smooth-Doetinchem (4)
Eigen beeld

Specialistes

Kelly startte Be-Smooth zeven jaar geleden met twee specialistes, maar inmiddels werkt ze met een team van twintig professionals. “Alle specialistes hebben specifieke verantwoordelijkheden en behandelingen die ze uitvoeren, waardoor ze over veel ervaring beschikken”, vertelt de eigenaresse. 

Ondanks de groei van de afgelopen jaren, is de filosofie van Be-Smooth altijd blijven bestaan. “We willen kwalitatief hoogwaardige behandelingen aanbieden tegen een zeer betaalbare prijs. We zijn een instituut waar iedereen welkom is en iedereen zich op z’n gemak voelt. Dát blijft voor ons het allerbelangrijkste”, aldus Kelly.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Be-Smooth. Meer over Be-Smooth ontdekken?

Be-Smooth beauty en wellness

Nu open08:45 - 22:00

Keppelseweg 21, Doetinchem

Bekijk meer:beauty en wellness

adv.