Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Heb jij ook last van pluizend haar? Dit kun je eraan doen

Aangeboden door Esther Hairfashion 30 april 2019

Je kent het wel: van dat warrige, pluizige haar waar je niks mee kunt. Je hebt al allerlei producten geprobeerd, föhnen en stijlen werkt ook al niet. Dan hebben wij de ultieme tip voor je: ga een keer langs Esther Hairfashion in Doetinchem. Want daar hebben ze niet één maar twee behandelingen die goed kunnen helpen tegen pluizend haar.

Of je nu vooral met vochtig weer last hebt van pluis, of een grote bos krullen hebt die eigenlijk het hele jaar niet in bedwang te houden is; bij Esther Hairfashion hebben ze een behandeling voor jou. Lisette van Esther Hairfashion legt ons uit wat je kunt doen met die pluizige bos haren.

Split ender pro 2

Met deze tool kunnen Lisette en haar collega Sylvana jou helpen om van die gespleten punten af te komen. De Split ender pro 2 haalt gespleten punten weg die in de lengte van je haar zitten. Daarmee verdwijnt ook de pluis en wordt je haar gladder en gezonder. “Het grote voordeel is dat het geen lengte weghaalt. Je hoeft dus niet een heel stuk eraf te knippen om weer gezond haar te krijgen”, vertelt Lisette.

esther hairfashion pluizig haar

De behandeling duurt ongeveer 20 minuten tot een half uur dus je staat zo weer buiten. Voor het beste resultaat gebruik je achteraf het haarverzorgingsproduct Just Smooth van Goldwell zodat het resultaat nog langer blijft. “Het fijne van die producten? Het is specifiek gericht op weerbarstig en pluizig haar, en maakt je haar zelfs glad en soepel als het buiten vochtig is.”

Keratinebehandeling

Is jouw haar zo pluizig dat er drastische maatregelen nodig zijn? En wil je ook een keertje niet naar je haar om hoeven kijken, in plaats van elke ochtend minutenlang in de weer te zijn met producten? Dan is de keratinebehandeling iets voor jou. “Deze behandeling is perfect voor mensen met erg krullend en pluizig haar. Het zorgt dat je haar voor een langdurige periode glad blijft. Dan heb ik het echt wel over vier tot zes maanden!”, legt Lisette uit.

esther-hairfashion-doetinchem-kapper-6
Redactie indebuurt

Ook bij de keratinebehandeling biedt Esther Hairfashion een speciale productlijn om het resultaat nog mooier en langduriger te maken. Bij de keratinebehanding krijg je de bijbehorende shampoo en conditioner van de Kerasilk lijn van Goldwell mee voor thuis. “We horen van klanten terug dat als ze die shampoo gebruiken ze nóg langer plezier van hun mooie, gladde haar hebben.

Dus wil jij een keer niet de hele zomer met pluis lopen? Dan is dit je kans!


Meer over Esther Hairfashion ontdekken?

Esther Hairfashion kappers

Vandaag gesloten

Plantenstraat 2a, Doetinchem

Bekijk meer:kappers

adv.