Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Doen: jezelf trakteren op een heerlijke massage bij Be-Smooth

Aangeboden door Be-Smooth 26 mei 2019

Wil je even ontsnappen aan je drukke leven? Wil je van je pijnklachten af óf wil je gewoon even helemaal tot rust komen? Daar hebben wij hét perfecte medicijn voor gevonden!

Bij Be-Smooth kun je namelijk genieten van massages in alle soorten en maten. Om heerlijk te ontspannen, maar ook om af te rekenen met je bekkenklachten, rug- of nekklachten en hoofdpijn. Alleen van de rustgevende muziek, de kaarsverlichting en de geur word je al helemaal zen.

Ontspannen

De professionele massages bij Be-Smooth variëren van behandelingen voor totale ontspanning tot medische massages om fysieke problemen aan te pakken. Een massage klinkt misschien heel luxe, maar wat vooral belangrijk is: het doet zowel je huid, spieren en geest goed. Win-win!

Be Smooth-Doetinchem (4)
Eigen beeld

Massages

De massages worden uitgevoerd door gediplomeerde specialistes met een opleiding uit Thailand en Nederland. Je kunt kiezen uit een behandeling van 30, 60 of 90 minuten. En ze kunnen los, maar ook als duo-behandeling geboekt worden. Heerlijk om eens samen als uitje te boeken!

Massages voor uw gezondheid:

  • Thaise ontspanningsmassage
  • Thaise sportmassage (combinatie van ontspanning en therapie)
  • Thaise therapeutische / medische massage
  • Thaise hot stone massage
  • Bindweefselmassage
  • Zwangerschapsmassage
  • Hamam treatment

Afspraak maken

Ook toe aan een moment voor jezelf of wil je ervaren of een therapeutische massage dé oplossing kan zijn voor jouw klachten? Bel voor het maken van een afspraak naar 0314- 84 61 93 of stuur een e-mail aan [email protected]. Een overzicht van de massages vind je hier!


Meer over Be-Smooth ontdekken?

Be-Smooth beauty en wellness

Gesloten08:45 - 22:00

Keppelseweg 21, Doetinchem

Bekijk meer:beauty en wellness

adv.