Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit wil je weten over het nieuwe reserveren bij Bianca di Lollo

Aangeboden door Bianca di Lollo 29 juli 2020

Een kijkje in het arrangement van Bianca di Lollo doet ons direct verlangen naar een heerlijke relaxbeurt. Jou vast ook! Daarom is het goed om te weten dat je nu ook online kunt reserveren bij de bekende wellness en beautysalon.

Voor wie haar nog niet kent: Bianca di Lollo runt een gelijknamige wellness voor vrouwen aan de Terborgseweg in Doetinchem. Je kunt er onder meer genieten van massage’s, gezichtsbehandelingen en een Hamam arrangement.

Online reserveren

Voor haar vaste én nieuwe klanten heeft Bianca een leuke mededeling. Je kunt namelijk sinds kort eenvoudig en snel online je afspraak inplannen. Zo kun je zelf bepalen wanneer het jou het beste uitkomt. Daarnaast heb je direct overzichtelijk wanneer je een afspraak hebt staan.

Goed om te weten

Door het coronavirus is het ook bij de wellness anders dan anders. “Gelukkig kunnen we onze behandelingen wel weer voortzetten, maar het blijft oppassen”, steekt Bianca van wal. De eigenaresse wil de coronamaatregelen zo goed mogelijk handhaven. Daarom kun je niet alles online inboeken. “De behandelingen in de Hamam en behandelingen voor meerdere personen tegelijk zijn momenteel niet online boekbaar. Hiervoor kunnen gasten telefonisch reserveren. Dat kan dinsdag tot en met vrijdag van 10:00 tot 12:00.”

Lees verder onder de foto’s: 

Bianca di Lollo. Bron: redactie indebuurt Doetinchem
Foto: Redactie indebuurt
Foto: redactie indebuurt Doetinchem

Vanaf dinsdag 11 augustus tot en met vrijdag 28 augustus is Bianca di Lollo gesloten wegens zomervakantie. Wil je dan persé een afspraak maken? Dan heb je geluk, want dat kan gewoon online. Let op: je kan dan pas na 28 augustus terecht!

Hoe werkt het?

Door deze nieuwe tool van Bianca di Lollo kun je 24/7 zelf je behandelingen inboeken. Dat kan via de website of Facebookpagina van Bianca. Voor de gasten die liever telefonisch (0314-390422) een afspraak maken, hebben we eveneens goed nieuws. Dat is namelijk nog steeds mogelijk tijdens de eerder genoemde tijden en dagen.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Bianca di Lollo. Meer over Bianca di Lollo ontdekken?

Bianca di Lollo

Vandaag gesloten

Terborgseweg 44, Doetinchem

adv.