Dankzij deze man hoef je nooit meer te scheren, harsen of epileren

Aangeboden door Laserontharingskliniek 1 februari 2019

Nooit meer scheren, harsen of epileren? Dat dit veel vrouwen als muziek in de oren klinkt, wist Hans Vervoort 15 jaar geleden al. Hij is de oprichter van de Laserontharingskliniek in Doetinchem.

Hans begon zijn ontharingscarrière een kleine 15 jaar geleden in Apeldoorn. “Mijn vrouw heeft altijd een schoonheidssalon gehad en we merkten dat er in Apeldoorn nog niet zoiets als een Laserontharingskliniek bestond. Dat is precies waarom we er uiteindelijk zelf één hebben geopend. Dat sloeg meteen aan. Na die eerste volgden er al snel meer en inmiddels zitten we al op zes locaties in Nederland”, vertelt de ondernemer. Linda Ruiter runt de vestiging in Doetinchem.

Definitief ontharen

Wat Linda bij de Laserontharingskliniek precies doet? “Definitief ontharen”, antwoordt Hans. “Dit doen we aan de hand van een diodelaser. Deze gaat diep in de huid waardoor haren voorgoed verdwijnen. Gemiddeld zijn mensen na drie tot zes behandelingen voor altijd van hun rug-, been- of okselhaar af. Dit betekent dat je nooit meer hoeft te harsen, epileren of scheren. Voor veel mensen is dit dé reden om een laserbehandeling te ondergaan.”

Het grote verschil met de ontharingskliniek van Hans en alle andere? “Het grote verschil zit hem in het definitief ontharen. De laserbehandeling lijkt misschien wat duurder, maar je bent wel drie tot zes behandelingen voor altijd van je beharing af. Dat terwijl je bij veel andere ontharingsmethodes misschien minder betaalt maar wel meer behandelingen nodig hebt én veel vaker moet terugkomen.”

laserontharingskliniek-doetinchem
Redactie indebuurt

Behandeling proberen

Wat veel mensen volgens Hans ook niet weten is dat behandelingen in het gezicht vaak worden voorgoed door de zorgverzekeraar. “Dit is vooral voor mensen die er psychisch onder lijden een enorme opluchting. Zij durven soms niet eens meer naar buiten voordat ze zich geschoren hebben. Met een paar behandelingen bij Linda zijn ze voorgoed van dit probleem af”, vertelt Hans. “Het geeft veel voldoening om mensen daarbij te kunnen helpen.”

Zou je het een keer willen proberen? “Dat kan”, antwoordt Hans enthousiast. “We doen altijd eerst een intake met geïnteresseerden. Daarbij bespreken we het te behandelen gebied maar doen we ook een kleine proefbehandeling zodat mensen weten wat ze te wachten staat. Zo denken veel mensen bijvoorbeeld dat een laserbehandeling pijn doet, terwijl je er eigenlijk niets van voelt. En vind je het na die proefbehandeling toch niets? Dan zit je niet meteen ergens aan vast.”

laserontharing-doetinchem-1
Redactie indebuurt

Vet verbranden

Toch kun je in de Laserontharingskliniek van Hans nog veel meer dan alleen maar ontharen. Hij heeft namelijk een apparaat waarmee je die vervelende lovehandles of welbekende kiepfiletjes heel eenvoudig kwijtraakt. “Dit doen we aan de hand van CRYO21, een apparaat waarmee we de temperatuur van vetcellen van 34 naar -8 graden brengen. Door de vetcellen bloot te stellen aan deze extreem lage temperatuur worden ze afgebroken en door het lichaam afgevoerd”, legt Hans uit.

Tanden bleken

Daarnaast kun je ook je tanden laten bleken en zijn er ook plannen voor een compleet nieuwe behandeling. “We zijn in andere vestiging al gestart met het definitief verwijderen van tatoeages en waarschijnlijk gaan we dit ook bij de Laserontharingskliniek in Doetinchem aanbieden”, vertelt Hans. “Daar is op dit moment veel vraag naar. Dan proberen we daar met behandelingen wel op in te spelen. Uiteindelijk zijn het toch de klanten voor wie het allemaal doen!”


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Laserontharingskliniek Meer over Laserontharingskliniek ontdekken?

Laserontharingskliniek beauty en wellness

Nu openHele dag

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Mercuriusstraat 22, Doetinchem

Bekijk meer:beauty en wellness

adv.