Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bikiniproof: 5 x hierom is definitief ontharen bij Be Smooth een goed idee

Aangeboden door Be-Smooth 31 juli 2020

Ben jij het harsen, scheren en epileren van je lichaamsbeharing HE-LE-MAAL beu? Met de professionele IPL behandelingen van Be-Smooth is dit voorgoed verleden tijd. Op een eenvoudige, pijnloze en betaalbare manier kom je hier van je ongewenste haargroei af. Weten waarom dit een goed idee is? Wij leggen het je uit:

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Voor iedereen beschikbaar

Ontharen bij Be Smooth
Foto: Be Smooth

Bij Be-Smooth zijn ze gespecialiseerd in definitief ontharen. Geen enkel lichaamsdeel is te gek voor deze dames. Bij dit Doetinchemse beauty instituut zijn ze van mening dat definitief ontharen voor iedereen bereikbaar moet zijn. “Dat noemen wij de gun-factor. Om het beste resultaat te behalen, hebben we bewust gekozen om met de allerbeste apparatuur te werken. Daarnaast hanteren wij hele lage prijzen, zodat onze behandeling voor iedereen mogelijk is”, vertelt eigenaresse Kelly Elfring.

Kaler dan kaal

Ontharen bij Be Smooth
Foto: Be Smooth

Hè shit! Je gaat onverwachts naar het stand of zwembad, maar bent je vergeten te scheren. Dat is niet langer een probleem, want na een kuur van IPL behandelingen bij Be-Smooth hoef je jezelf hier niet meer druk om te maken. En het mooie is dat je na iedere behandeling al resultaat ziet. Zo ben je altijd in shape om te shinen in je bikini.  Ook heb je geen last meer van ontsierende donkere stoppels, ingegroeide haren of irritaties na het scheren.

Ook geschikt voor mannen

Ontharen bij Be Smooth
Foto: Be Smooth

Niet alleen vrouwen willen gladgeschoren door het leven. Ook mannen zijn meer dan welkom bij het beauty instituut. Kelly: “Het ontharen bij Be-Smooth wordt vanaf het begin af aan gedaan bij zowel mannen als vrouwen. Een zeer groot percentage van het cliëntenbestand bestaat dan ook uit mannen.” Volgens de beautyexpert laten mannen voornamelijk hun oksels, nek, rug, borst en buik ontharen. “Maar ook steeds meer de volledige schaamstreek. Alles gebeurt uiteraard volledig discreet”, voegt ze toe.

Geen plek is te gek

Ontharen bij Be Smooth
Foto: Be Smooth

Haar groeit soms op de vreemdste plaatsen en niet een mens is hetzelfde. Daarom is ook geen plek – op het lichaam- te gek om te ontharen bij Be-Smooth. Wil je meerdere lichaamsdelen ontharen? Ga dan voor een combinatiepakket! Het meest afgenomen combinatiepakket is: oksels, schaamstreek (volledig) en bilnaad.

Gewoon normaal

Ontharen bij Be Smooth
Foto: Be Smooth

Bij Be-Smooth zit definitief ontharen in de genen. Het beauty instituut is namelijk al 8 jaar gespecialiseerd in deze behandelingen. Velen cliënten zijn je al voorgegaan en daarom is ook niets meer gek. “Alles wordt bij ons gewoon bij naam genoemd. We begrijpen dat mensen zich in het begin generen, maar dat is nergens voor nodig”, verzekert Kelly. “Oksels, schaamstreek, schaamlippen, bilnaad, alles is normaal binnen de praktijk van Be-Smooth.

Ben je ook zó enthousiast geworden over het definitief ontharen bij Be-Smooth? Bekijk snel de prijslijst en reserveer direct een behandeling!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Be-Smooth. Meer over Be-Smooth ontdekken?

Be-Smooth beauty en wellness

Geopend08:45 - 22:00

Keppelseweg 21, Doetinchem

Bekijk meer:beauty en wellness
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.