Bij deze huidkliniek benadrukken ze jouw natuurlijke schoonheid: ‘Soms is minder juist beter’

Aangeboden door ME Clinics

Marc en Olaf tijdens een behandeling Foto: ME Clinics

Wil jij er jonger, frisser en gezonder uit zien, mag die strenge blik zachter, kan de huid in je gezicht en hals wat extra volume gebruiken of transpireer je overmatig? Kortom: wil jij een betere versie van jezelf worden? Dan kun je vanaf maandag 24 oktober, voor deze en andere cosmetische verbeteringen terecht bij ME Clinics in Doetinchem.

“Bij ons ben je nooit een nummer”, zegt arts Marc van Tilburg, samen met Olaf Vrooman eigenaar van ME Clinics. “Wij nemen voor iedereen de tijd.” Het artsenteam van deze kliniek biedt al acht jaar op professionele en laagdrempelige manier cosmetische behandelingen aan in Harderwijk. Eind oktober openen ze een tweede vestiging in Doetinchem, aan de Ijselkade.

lees verder onder de foto >

Marc en Olaf Foto: ME Clinics

Subtiliteit voor maximaal resultaat

“Wij zijn ervan overtuigd dat je met subtiliteit maximaal resultaat kunt behalen”, zegt Marc. “Dat geldt voor de behandelingen die we uitvoeren, maar ook voor de manier waarop we met onze cliënten omgaan. Het gaat er niet om dat we snel, zoveel mogelijk spuitjes zetten, maar we willen de tijd nemen om te luisteren naar iemands verhaal. Men komt naar ons met een vraag, een wens of een verzoek. Daarna gaan we samen kijken op welke manier we dat het beste kunnen aanpakken.”

Het doel is mensen mooier maken

“Wij leggen altijd uit waarom wij voor een bepaalde route kiezen. Soms is iets ook niet haalbaar, of zijn verwachtingen te hoog. Wij zijn daar eerlijk in. Als iets niet gaat lukken, doen we het niet. We willen dat mensen tevreden de deur uit lopen. Ons doel is mensen mooier maken en dan moet een behandeling daar wel toe bijdragen natuurlijk.”

Lees verder onder de foto >

Foto: ME Clinics

Voor iedereen

Bij ME Clinics kun je terecht voor onder andere cosmetische behandelingen met botox en fillers om tekenen van veroudering tegen te gaan, of om de huid wat meer elasticiteit te geven. Deze behandelingen zijn er voor zowel mannen als vrouwen. “Zeker vijftien tot twintig procent van onze cliënten is man”, zegt Marc. “Wij kunnen met een beetje botox bijvoorbeeld een strenge blik wat zachter maken, of grove lijnen naar de achtergrond brengen.”

Voor verschillende doeleinden

Maar ook wanneer je overmatig transpireert, last hebt van migraine, tandenknarsen, spierkrampen of wanneer je de structuur van je huid wilt verbeteren, kun je bij ME Clinics terecht. “Soms kan botox werken als je het idee hebt dat je spieren als een klem om je hoofd zitten, zoals bij migraine”, legt Marc uit. “We gebruiken ook botox om de zenuwuiteinden van zweetklieren te blokkeren. Hierdoor kunnen die geen zweet meer produceren.”

Alle behandelingen bij ME Clinics zijn van tijdelijke aard. “Het hangt af van de behandeling en de prijs, hoe lang een effect zichtbaar blijft”, legt Marc uit. “Permanente producten zijn tegenwoordig verboden. Dat is maar goed ook. Niet-lichaamseigen stoffen kunnen worden afgestoten of ingekapseld, met alle gevolgen van dien.”

Lees verder onder de foto >

De nieuwe vestiging in Doetinchem Foto: ME Clinics

Alleen veilige producten

Alle artsen bij ME Clinics zijn medisch specialist in een ziekenhuis en zijn daarnaast geschoold in cosmetische geneeskunde. “De gezondheid van onze cliënten staat altijd voorop”, zegt Marc. Wij werken dan ook alleen met producten die zijn goedgekeurd door de Amerikaanse en Europese overheid. Zo weten mensen dat wat ze krijgen ingespoten, veilig is. Dat klinkt misschien logisch, maar is het toch regelmatig niet. Wij werken alleen met de beste producten.”

Gratis intakegesprek

Wij zijn open en eerlijk”, gaat Marc verder. “Daarom hebben wij de leukste gesprekken met onze cliënten. We willen uiteraard tegemoetkomen aan ieders wensen, maar we vragen eerst altijd waaróm iemand iets wil. Een cosmetische ingreep is iets waar je goed over na moet denken en waar je een zeker gevoel bij moet hebben. Daarom zijn onze intakegesprekken kosteloos. We willen dat mensen weten waar ze aan beginnen. Als ze uiteindelijk besluiten om niks te laten doen, is dat ook goed.”

Lees verder onder de foto >

De praktijk in Doetinchem Foto: ME Clinics

Grenzen bewaken

“Ik zie het als mijn taak om grenzen te bewaken”, zegt Marc. “Mensen willen soms teveel. Dan is het aan ons om uit te leggen dat minder, of juist niks soms beter is. We willen subtiele verbeteringen aanbrengen om iemands natuurlijke schoonheid benadrukken. Onze cliënten zijn in feite reclameborden van ons bedrijf. Wanneer iemand hier extreem ogend de zaak verlaat, dan hebben wij ons werk niet goed gedaan.”

Maak vrijblijvend een afspraak

Heb jij een medische of cosmetische vraag een verzoek of een wens? Maak dan vrijblijvend online een afspraak, of bel ze op nummer 0314-743001. “Goed om te weten: ME Clinics is 24/7 bereikbaar voor vragen en acute zaken”, zegt Marc. “Onze zorg stopt dus niet na een behandeling.”

ME Clinics

IJselkade 9a, 7001 AN Doetinchem

Meer informatie

ME Clinics

IJselkade 9a, 7001 AN Doetinchem

Meer informatie

Meer in deze categorie

Beauty & wellness

Ga naar “Tips: zo bespaar je op de sinterklaasinkopen in Doetinchem”

Tips: zo bespaar je op de sinterklaasinkopen in Doetinchem

Ga naar “Tip! Een beautybehandeling met taart én korting: dat wil je”

Tip! Een beautybehandeling met taart én korting: dat wil je

Aangeboden door Hello.Fika

Ga naar “Saunameester Marcella: ‘Hitte is iets waar ik goed tegen kan’”

Saunameester Marcella: ‘Hitte is iets waar ik goed tegen kan’

Aangeboden door Palestra Beauty & Wellness

In onze gids

Aanbiedingen

Ga naar “Pauline Wingelaar € 2,99”

Pauline Wingelaar € 2,99

 • Kruidvat
 • Geldig t/m 12 februari 2023
Ga naar “Pvc Click Flex Strook Pella Eiken € 34,00”

Pvc Click Flex Strook Pella Eiken € 34,00

 • Kwantum
 • Geldig t/m 30 juni 2023
Ga naar “Dekbedovertrek € 9,99”

Dekbedovertrek € 9,99

 • Kruidvat
 • Geldig t/m 12 februari 2023
Ga naar “Skechers sneakers 36 t/m 46 € 39,99”

Skechers sneakers 36 t/m 46 € 39,99

 • Kruidvat
 • Geldig t/m 12 februari 2023
Ga naar “Bloemkool € 1,69”

Bloemkool € 1,69

 • ALDI
 • Geldig t/m 5 februari 2023

Vacatures

Ga naar “Ben jij onze nieuwe begeleider voor team De Bovenkruier?”

Ben jij onze nieuwe begeleider voor team De Bovenkruier?

 • Stichting Riwis Zorg & Welzijn
 • Parttime

Topper

Ga naar “Accountmanager”

Accountmanager

 • Pinkcube
 • Fulltime

Topper

Ga naar “Sales Representative”

Sales Representative

 • Pinkcube
 • Fulltime

Topper