Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

7 x waarom je de goede voornemens met de VacuStep wél haalt

Aangeboden door Perfect in Shape 16 januari 2019

Het nieuwe jaar fit, gezond en slank beginnen? Waag je dan eens aan de VacuStep bij Perfect in Shape. Dit handige apparaat zorgt er niet alleen voor dat je kilo’s verliest, maar brengt nog veel meer voordelen met zich mee. Kijk zelf maar!

Page 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

Je valt af

perfect-shape-doetinchem
Unsplash

Dé voornaamste reden waarom liefhebbers op de VacuStep klimmen? Gewicht verliezen. Dat kan met dit handige apparaat in de afslankstudio van Marjan Bent. Hoe? Simpel: door een half uur lang te steppen terwijl je ondertussen vacuüm wordt gezogen en de infraroodlampen hun werk doen. Hallo bikinilijf!


Meer over Perfect in Shape ontdekken?

Perfect in Shape coaches

Louise de Colignystraat 11, Doetinchem

Bekijk meer:coaches

Je verliest centimeters

afvallen-gewichtsverlies-laserontharingskliniek-doetinchem-cryo
Unsplash

Het fijne aan het trainen met de VacuStep? Je verliest niet alleen gewicht, maar ook centimeters. Als je twee keer per week een half uur fanatiek stept bij Perfect in Shape, zie je al na een paar weken resultaat bij zowel je buik, billen en benen. Worden wij blij van!

Cellulitis neemt af

cellulite-doetinchem-perfect in shape-benen
Unsplash

Heb je veel last van cellulitis? Dan is de VacuStep hét perfecte middel om van je sinaasappelhuid af te komen. Niet alleen je vetcellen verdwijnen door het trainen in de vacuümruimte van de VacuStep, maar ook je cellulitis wordt aanzienlijk minder. Hallo perzikhuidje!

Betere doorbloeding

perfecte-in-shape-doetinchem-afvallen-3
Redactie indebuurt

Door het bewegen in een vacuüm ruimte wordt de doorbloeding gestimuleerd en de vetverbranding direct geactiveerd. Simpel gezegd betekent dit dat je meteen gaat verbranden. Precies wat je nodig hebt!

Afvoer van afvalstoffen

vacustep-doetinchem-perfect-in-shape
Redactie indebuurt

De VacuStep is voorzien van infraroodlampen. Deze warme lampen zorgen voor een goede bloedcirculatie tijdens het trainen. Dit zorgt – naast een snelle vetverbranding – ook voor de afvoer van afvalstoffen in je lijf.

De huid wordt strakker

zachte huid-doetinchem-perfect in shape
Unsplash

Dat afvalstoffen sneller je lichaam verlaten is natuurlijk altijd fijn, maar wist je dat je huid daardoor ook aanzienlijk strakker, zachter én gladder wordt?

Vermindert stress

perfect in shape-doetinchem
Unsplash

Naast afvallen brengt de VacuStep nog veel meer gezondheidsvoordelen met zich mee. Het sporten in combinatie met de infraroodlampen verwarmt de spieren, geeft de huid een gezonde kleur en vermindert spanning- en stressklachten. Wat wil je nog meer?

Proberen?

perfecte in shape-doetinchem-afvallen-2
Redactie indebuurt

Enthousiast en de VacuStep een keer uitproberen? Dat kan! Boek een proefles bij Marjan of kijk voor meer informatie op de website.

Page 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

adv.