3 x blije klanten van Perfect in Shape: ‘Ik ben véél strakker geworden door de VacuStep!’

Aangeboden door Perfect in Shape 12 juli 2018

Wil je nog een paar kilo kwijt voor de zomer? Of mag die taille wel wat strakker? Kruip dan op de VacuStep bij Perfect in Shape. Door het steppen in een vacuüm ruimte ben je in mum van tijd strakker én lichter. Benieuwd? Deze drie vrouwen gingen je voor en vertellen over hun ervaring! “Het resultaat is verrassend!”

Pagina 1 / 3
⟵ swipe swipe ⟶

“Het is zoveel meer dan alleen sporten”

vacustep-doetinchem-perfect-in-shape-2
Redactie indebuurt

Saskia: “Sinds ik de VacuStep gebruik, zit ik veel beter in mijn vel. Je stept maar een half uurtje, maar het resultaat is verrassend. Ik ben écht fit. Ik vond sporten voorheen helemaal niets aan, maar door de gezelligheid ga ik hier na twee jaar nog steeds met veel plezier op de step staan. Het is veel meer dan alleen sport. Marjan zorgt voor vers fruit, zet altijd een lekker kopje thee en toont oprechte interesse. In de sportschool ben je één van de vele sporters, maar voor Marjan ben ik Saskia. Dat is echt heel leuk!”

“De betrokkenheid van Marjan is heel prettig!”

vacustep-doetinchem-perfect-in-shape-3
Redactie indebuurt

 

Annelies: “Sporten was voorheen heel lastig voor mij in verband met mijn rugklachten. Intensief bewegen deed áltijd pijn. Met de VacuStep heb ik daar echter totaal geen last meer van. Door de warmte van de infraroodlampen verdwijnt de pijn en kan ik gewoon een half uur lekker sporten. Dat is zó fijn! Bovendien vind ik het prettig dat je bij Marjan voorafgaand een afspraak maakt om te gaan sporten, waardoor je ook écht gaat. Een excuus verzinnen doe je niet. En voel ik me een keer niet zo goed? Dan ziet Marjan het meteen. Die betrokkenheid is heel prettig!”

“Het resultaat is fantastisch”

vacustep-doetinchem-perfect-in-shape
Redactie indebuurt

 

Janneke: “Ik sta inmiddels al bijna drie jaar op de step bij Perfect in Shape én nog steeds doe ik het met heel veel plezier. Ik sport, maar tegelijkertijd is het ook altijd érg gezellig bij Marjan. Je voelt je hier enorm welkom en juist omdat we met alleen maar vrouwen zijn is er totaal geen schaamte. Dat is toch heerlijk? Bovendien is het resultaat van de step ook echt fantastisch. In de drie jaar dat ik ‘m gebruik is mijn cellulitis aanzienlijk minder geworden en mijn lijf veel strakker. Het werkt écht!”


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Perfect in Shape. Meer over Perfect in Shape ontdekken?

Perfect in Shape coaches

Nu openHele dag

Louise de Colignystraat 11, Doetinchem

Bekijk meer:coaches
Pagina 1 / 3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.