Operettegala met Laetitia Gerards & Raoul Steffani

Beeld: Phion

Schouwburg Amphion

Doetinchem

Phion viert nieuwjaar met operette. Vrolijk en uitbundig het nieuwe jaar in, met het Nieuwjaarsconcert van Phion. Een symfonisch gala met de mooiste melodieën uit opera en operette. Dirigent Enrico Delamboye, sopraan Laetitia Gerards en bariton Raoul Steffani heffen het glas en nemen je mee langs romantiek, komedie, walsen, polka’s en halsbrekende stemacrobatiek. Dat zijn nog eens de beste wensen, in Amsterdam, Hoogeveen, Enschede en Doetinchem.

Happy New Year

Walsend het nieuwe jaar bij Phion! In een vrolijk en uitbundig concert nemen de musici je eerst mee naar Frankrijk met de mooiste melodieën uit opera en operette. Er is romantiek van Gounod, komedie van Offenbach en halsbrekende stemacrobatiek van Delibes. Daarna staat Wenen op het programma waar er natuurlijk gedanst wordt op bekende walsen en polka’s. En ook hier ontbreekt de operette met Strauss, Léhar en Millöcker niet.

Nederlandse cast

Nederlandse cast De cast voor dit concert is geheel van Nederlandse bodem. Enrico Delamboye is chef van Theater Koblenz en maakte furore bij de Volksoper Wien en de Komische Oper Berlin. Sopraan Laetitia Gerards maakte grote indruk met haar rollen in de musical A little Nightmusic en de muzikale komedie Bruid te koop! van De Nederlandse Reisopera. En Raoul Steffani is Nederlands jongste en zeer getalenteerde bariton die in 2018 de GrachtenfestivalPrijs won. Samen met de musici van het orkest zorgen zij voor een daverend begin van 2022. Met de beste wensen van Phion.

Enrico Delamboye – dirigent
Laetitia Gerards – sopraan
Raoul Steffani – bariton

O.a. Gounod, Offenbach, Delibes, J. Strauss jr., Léhar en Millöcker
Diverse werken uit opera en operette

Interesse in deze activiteit?

Reserveer nu

Agendapunten

Agendapunten in Doetinchem

Bekijk meer agendapunten
Ga naar “Cursus realistisch fijnschilderen”

Cursus realistisch fijnschilderen

  • Van 30 sep t/m 1 feb