Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Indebuurt Doetinchem is jarig en trakteert: shoptegoed bij Mission

Door Pim Gerritzen 19 september 2019

Hoera hoera! Indebuurt Doetinchem bestaat op 19 september 2019 precies twee jaar. Op onze redactie hangen slingers en we eten natuurlijk de hele dag door taart. Bij jarig zijn hoort ook trakteren en daarom geven we tot en met vrijdag 20 september echte Doetinchemse prijzen weg! 

Het cadeau van vandaag, donderdag 19 september 2019, is iets voor de shopaholics van Doetinchem! Wij mogen namelijk vijf (ja je leest het goed!) cadeaubonnen van Mission weggeven. Met de bonnen, ter waarde van 15 euro, kun je heerlijk shoppen bij de Doetinchemse winkel. Een goed vooruitzicht met alle nieuwe najaarstrends!

Hoe doe je mee?

Wat je moet doen om te winnen? Heel simpel, je stuurt een mail naar [email protected] onder de noemer winactie Mission. Daar heb je tot en met maandag 23 september 12.00 uur de tijd voor. Wij trekken vijf winnaars uit alle inzendingen. De winnaars krijgen van ons per e-mail bericht en kunnen hun prijs ophalen bij Mission. Het is dus belangrijk om je e-mailadres goed in te vullen en je mail goed in de gaten te houden.

Indebuurt leuk houden

Na twee jaar kun je ons nog steeds helpen de site leuk te houden, door je tips in te sturen, je favoriete plekken in de stad door te geven, of door gastredacteur te worden! Of misschien ben of ken jij wel een hele leuke Doetinchemmer of Doetinchemse ondernemer die wij echt eens moeten interviewen. Mail ons, we zijn benieuwd!

Benieuwd naar ons cadeau op vrijdag? Houd de site in de gaten!

Lees ook:

Be Smooth

Indebuurt Doetinchem is jarig en trakteert: tatoeage verwijdering

Hoera hoera! Indebuurt Doetinchem bestaat op 19 september 2019 precies twee jaar. Op onze redactie h...
't zusje doetinchem 4

Indebuurt Doetinchem is jarig en trakteert: dinerbon van ’t Zusje

Hoera hoera! Indebuurt Doetinchem bestaat op 19 september 2019 precies twee jaar. Op onze redactie h...
Lakeside Horror

Het gaat gigantisch spoken tijdens Lakeside Horror en jij kan ernaartoe

Dwalende geesten, angstaanjagende zombies en doorgeslagen horrorclows: Doetinchem wordt in november ...

Meer over

Winacties

adv.