Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Indebuurt Doetinchem is jarig en trakteert: dinerbon van ’t Zusje

Door Pim Gerritzen 17 september 2019

Hoera hoera! Indebuurt Doetinchem bestaat op 19 september 2019 precies twee jaar. Op onze redactie hangen slingers en we eten natuurlijk de hele dag door taart. Bij jarig zijn hoort ook trakteren en daarom geven we tot en met vrijdag 20 september echte Doetinchemse prijzen weg! 

Het cadeau van vandaag, dinsdag 17 september 2019, is een dinerbon (voor twee personen) bij tapas restaurant ’t Zusje. Dat betekent dat jij een avond kunt genieten van heerlijke tapasgerechtjes en toetjes om je vingers bij af te likken. Het goede nieuws is dat wij niet één, maar twee dinerbonnen weg mogen geven!

Hoe doe je mee?

Wat je moet doen om te winnen? Heel simpel, je stuurt een mail naar [email protected] met daarin beschreven met wie jij echt eens moet dineren bij ’t Zusje en waarom. Doe dit onder de noemer winactie t’ Zusje. Daar heb je tot en met maandag 23 september 12.00 uur de tijd voor, dus bedenk iets leuks!

Voorwaarden

Wij trekken twee winnaars uit alle inzendingen. De inzendingen met de beste reden maken vanzelfsprekend de meeste kans. Deze winnaars krijgen van ons per e-mail bericht en kunnen zich melden bij ’t Zusje Doetinchem. Het is dus belangrijk om je e-mailadres goed in te vullen en je mail goed in de gaten te houden.

Indebuurt leuk houden

Na twee jaar kun je ons nog steeds helpen de site leuk te houden, door je tips in te sturen, je favoriete plekken in de stad door te geven, of door gastredacteur te worden! Of misschien ben of ken jij wel een hele leuke Doetinchemmer of Doetinchemse ondernemer die wij echt eens moeten interviewen. Mail ons, we zijn benieuwd!

Benieuwd naar ons cadeau op woensdag? Houd de site in de gaten!

Lees ook:

Lakeside Horror

Het gaat gigantisch spoken tijdens Lakeside Horror en jij kan ernaartoe

Dwalende geesten, angstaanjagende zombies en doorgeslagen horrorclows: Doetinchem wordt in november ...

Da’s nog eens leuk: je kunt €100,- winnen met jouw mening over indebuurt

Dit is hoe indebuurt Doetinchem geld verdient

 

Meer over

Winacties

adv.