Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Grijp je kans: win bij indebuurt een dagje Efteling, Slagharen of Walibi

Door Melisa Verheijen 10 juni 2019

Een dagje pretpark is altijd leuk, maar het kan flink in de papieren lopen! Zeker als je ook nog een bakkie koffie wilt en het onvermijdelijke patatje. Niet iedereen groeit het geld op de rug, dus heeft indebuurt een leuke actie voor je: wij geven kaartjes weg voor de Efteling, Walibi of Attractiepark Slagharen. Jij mag kiezen! En meedoen is ook nog eens heel simpel.

Wat kun je precies winnen?

  • 2 x 4 kaartjes voor attractiepark Slagharen of,
  • Een giftcard voor de Efteling ter waarde van 80 euro of,
  • Een cadeaukaart voor Walibi ter waarde van 50 euro.

Hoe kun je winnen?

Meedoen is heel makkelijk: schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief. Je kiest in het formulier zelf op welke kaartjes je kans wil maken. Ben je al lid van de nieuwsbrief? Dat maakt niks uit, je kunt gewoon meedoen. En maak je geen zorgen: je krijgt geen dubbele mails.

Meedoen aan deze actie kan tot en met zondag 16 juni 2019. Op maandag 17 juni krijgen de winnaars bericht en worden de prijzen naar de winnaars opgestuurd.

De winnaars hebben inmiddels bericht gehad. Je kunt je uiteraard nog steeds inschrijven voor de nieuwsbrief. Waarom je dat zou doen? Superleuke tips over wat er te doen is in Doetinchem, als eerste op de hoogte van nieuwe zaakjes in de stad én andere content waar je blij van wordt. Gewoon inschrijven dus:

Nieuwsbrief

We willen je graag op de hoogte houden van alle leuke verhalen uit Doetinchem. Maar iedereen heeft natuurlijk zijn of haar eigen voorkeur. Kies daarom de nieuwsbrief variant(en) die het beste bij jou past en wij zorgen dat je niets meer mist!

Meer over

Doen Winacties

adv.