Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Help! Welk nummer moet per se in de Spotify-lijst indebuurt Doetinchem thuiswerksongs

Door Pim Gerritzen 25 maart 2020

Muziek verbroedert en verblijdt, zowel in goede als in de slechte tijden. En een beetje positiviteit kunnen we wel gebruiken. Om elkaar als Doetinchemmers te steunen tijdens de coronacrisis bedachten wij de lijst: indebuurt Doetinchem thuiswerksongs. Een klein gebaar, met (hopelijk) een groot bereik. Het leukste van alles: jullie vullen hem helemaal zelf!

Het nummer You’ll never walk alone galmde vrijdag 20 maart om 08.45 uur door de speakers van meer dan 180 radiozenders. Muziek verbroedert en helpt ons door deze bijzondere tijden. Ook je thuiswerkkantoor wordt in één klap veel aangenamer als jouw favoriete nummers op vol volume staan, maar wat is jullie favoriete thuiswerksong?

Hoe komt jouw nummer in de lijst?

De spelregels zijn simpel. Wij van indebuurt Doetinchem bijten het spits af en nomineren de volgende deelnemers via onze Facebookpost. Ben jij genomineerd? Dan zet je jouw favoriete thuiswerkplaat (en uitvoerende artiest) in de comments. Vervolgens nomineer jij een andere Doetinchemmer. Ben je getagd, dan is het jouw beurt om je favoriete nummer met ons te delen. Wij voegen de nummers toe aan de openbare spotifylijst: indebuurt Doetinchem thuiswerksongs. Zo kom je de thuiswerktijd tot 1 juni hopelijk een beetje beter door!

Don’t stop me now

“Mijn werkdag wordt direct beter met de nummers van de Britse band Queen. Het nummer Don’t Stop Me Now is slechts één van de vele fantastische nummers, maar wel toepasselijk in een thuiswerkkantoor”, legt onze redacteur Pim zijn keuze uit. Onze Community Manager Kelly bombardeert het nummer Our House van Crosby, Stills, Nash and Young tot haar favoriete thuiswerksong. “Het is echt een feel good nummer, waarop ik prettig werk als het op de achtergrond klinkt. Daarnaast geeft de tekst een prettig ‘thuisgevoel’. Zelfs als je alleen bent!”

Lees ook:

Zo steken Doetinchemmers ouderen een hart onder de riem

Fakkels, ontroerende muziek en gezwaai: op Facebook kwam een hartverwarmend filmpje met een actie bi...
Doetinchem in één zin

Doetinchemse kerk komt in actie: ‘Een hart onder de riem steken’

De Doetinchemse Catharinakerk komt in actie tijdens de coronacrisis. Na het mooie 'applausinitiatief...

 

adv.