Laatste kans: deze dingen scoor je nog bij de Kijkshop

Door Eline Doldersum 22 februari 2018

Het zal niet lang meer duren voordat de Kijkshop in Doetinchem definitief de deuren sluit. Tot die tijd is de opheffingsuitverkoop in volle gang. Wat je nog kunt kopen? Wij namen een kijkje!

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Stijlen maar!

kijkshop-aanbiedingen-stijltang
Redactie indebuurt

Mocht je stijltang aan vervanging toe zijn óf mocht je er nog geen in huis hebben, dan komt deze prijsknaller vást van pas! Voor deze snoerloze en compacte stijltang hoef je nu maar €35,- af te rekenen. 

Familiediner

kijkshop-aanbiedingen-grillplaat
Redactie indebuurt

Speciaal voor alle gourmetliefhebbers onder ons: de Teppan yaki grill plaat! Vlees erop, stokbrood in de oven en wat salades op tafel en het feest kan beginnen. Al voor €15,- staat deze grill bij jou op tafel. Wees er snel bij, want op is op!

Sneldroger

kijkshop-aanbiedingen-uv-lamp
Redactie indebuurt

Rood, roze, groen of zwart: met deze nageldroger is je nagellak in mum van tijd droog! Het enige wat je moet doen is je hand erin steken, een paar seconde wachten en voilà: ready to go!

On the radio

kijkshop-aanbiedingen-radio
Redactie indebuurt

Is het geen plaatje deze radio? Je kunt er niet alleen heerlijke muziek op luisteren, maar het staat ook nog eens heel leuk in je woonkamer. Heel goedkoop is deze Sangean niet. Je betaalt voor deze eyecatcher nu €90,- bij de Kijkshop. Maar hé: dan heb je wel wat!

Keukenprinsessen opgelet!

kijkshop-aanbiedingen-handmixer
Redactie indebuurt

Ben je een echte keukenprins- of prinses? Dan gaat je hart vást sneller kloppen van deze aanbieding. Voor deze handige mixer betaal je nu €17,50. Ideaal voor taarten, koekjes of cakes! Bakkers klaar? Bakken maar!

kijkshop-doetinchem-sluiten-winkel

Slecht nieuws: Kijkshop Doetinchem sluit de deuren

Wat een vervelend nieuws op de dinsdagmorgen: de Kijkshop is failliet. Alle zeventig winkels in Nede...
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶