Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Doe jij al mee? Zoveel Doetinchemmers stuurden al post voor de indebuurt Kerstkaartenactie

Door Kelly Heerink 13 december 2019

Hoe leuk zou het zijn als Doetinchemse ouderen wat extra hartverwarmende kerstkaartjes krijgen tijdens deze feestdagen?! Precies daarom houdt indebuurt een kerstkaartenactie. Doe jij al mee?

Je kunt je voorstellen dat wanneer je ouder wordt, je wereld ietsje kleiner wordt. Eerder riepen wij al op om voor ouderen die wonen in verzorgingshuis Den Ooiman een mooie kerstboodschappen in te sturen.

Al zo’n 60 kaarten

En dat deden jullie! Onze brievenbus puilde de afgelopen week al flink uit met hartverwarmende post. We zien kleurrijke kaarten met lieve teksten en gedichten. En ook groep 7 en 8 van de Canadaschool is aan het knutselen geslagen. “Het leverde ook mooie gesprekken op over eenzaamheid”, vertelt Juf Merel die de tas met kaarten overhandigt.

Lees verder onder de foto’s:

Eigen foto
Eigen foto
Eigen foto
Eigen foto
Eigen foto

We kunnen dus nu al maar liefst 60 ouderen blij maken met een lieve kaart. Maar hoe meer, hoe beter!

Het is nog niet te laat!

Uiteraard klimmen wij als redactie in de pen, maar het zou fantastisch zijn als jullie met ons meedoen. Hoe meer kaarten, hoe beter! Stuur dus één of meerdere kerstkaarten met een algemene boodschap naar onderstaand adres. Doe dat vóór woensdag 18 december. Wij zorgen ervoor dat alle kerstwensen bij de ouderen worden afgeleverd. Uiteraard doen we daar ook verslag van.

Redactie indebuurt Doetinchem t.a.v. kerstkaartenactie
Raadhuisstraat 10
7001 EW Doetinchem

Wil je de kaart(en) liever persoonlijk langs komen brengen? Kom dan naar bovenstaand adres en bel aan of laat de kaart(en) achter in de brievenbus (logo de Gelderlander).

Mevrouw De Haar wacht al met smart:

Mevrouw de Haar

De 93-jarige mevrouw De Haar is bijna altijd alleen, maar nooit eenzaam

We treffen mevrouw de Haar op haar kamer in haar gele stoel, waar ze altijd zit. Hier kijkt ze naar ...

Meer over

Acties

adv.