Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Van thee en ijsjes tot een gratis e-book: 5 x aanbiedingen van de week

Door Ilse Zoutewelle 26 maart 2020

Om jullie het leven makkelijker te maken, zoeken wij wekelijks naar de beste aanbiedingen in de reclamefolders of onze stad.  Tijdens de coronacrisis is dit logischerwijs iets ingewikkelder, maar we hebben vijf aanbiedingen geselecteerd. Voor twee hoef je deur niet eens uit! Ga je toch héél kort naar de supermarkt? Dan benadrukken wij dat je de maatregelen van het RIVM in acht moet nemen.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Voordelig pannenkoeken eten

Foto: Pixabay

Nu je de hele dag thuiszit met de kinderen is pannenkoeken bakken dé manier om ze happy te houden. Is jouw koekenpan niet meer je van het? Bij Blokker koop je nu een pannenkoekenpan voor maar €19,99. Kook je op gas? Dan is hij nóg goedkoper: €12,99. Na aankoop van de pan kun je meteen aan de bak, want je krijgt er een gratis pak pannenkoekenmix bij.


Meer over Blokker ontdekken?

Blokker woonwinkels

Gesloten09:30 - 17:00

Catharinastraat 21, Doetinchem

Bekijk meer:woonwinkels

Tijd voor een toetje

Alle Magnum of Cornetto van € 2,29 voor € 1,72

Bijv. Cornetto mini classico Pak 6 stuks

Hebben de kinderen de pannenkoeken op óf met dit lekkere weer zin in een ijsje? Dan komt deze aanbieding bij Albert Heijn zeker van pas. Deze week heb je namelijk een pak van zes Cornetto’s of Magnums voor €1,79.


Meer over Plus Dichteren ontdekken?

Plus Dichteren supermarkten

Willy Brandtplein 26, Doetinchem

Bekijk meer:supermarkten

Gratis e-books voor kinderen

Foto: Unsplash

Nog meer kindervermaak, want zeg nou zelf: daar kun je in deze periode niet genoeg van hebben. Bol.com heeft een fijne actie: je kunt tien gratis kinderboeken downloaden. Of nou ja bijna gratis. Je betaalt 1 cent per boek. Het aanbod wisselt wekelijks, dus houd de site in de gaten. Kijk hier voor de e-books van deze week.  

Je kunt het maar in huis hebben

Pickwick 1 kops thee van € 4,30 voor € 2,29

Groen, fruit, rooibos, kruiden of spices, doosje 20 stuks, combineren mogelijk

Het hebben van een voorraadje thee is nooit verkeerd. Je hoeft niet te hamsteren, maar deze aanbieding is te mooi om te negeren. Nu twee doosjes van 20 stuks voor €2,29.


Meer over Albert Heijn ontdekken?

Albert Heijn

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.