Oelala: in deze kledingwinkel shop je vanavond als VIP

Door Eline Doldersum 30 november 2017

Nog een kleine 24 dagen en dan is het … kerst! Zoek jij nog een feestelijke outfit voor  het kerstdiner, maar heb je geen zin om tijdens deze drukke periode de stad in te gaan? Dan hebben wij dé oplossing …

De VIP-koopavond bij Zus & Co. Geen duwende mensen of lange rijen bij de paskamers, maar gewoon lekker ontspannen shoppen. Heer-lijk! “We willen mensen met zo’n extra koopavond te kans geven om ook op een wat rustiger moment te winkelen”, vertelt Linda Verharen, eigenaresse van Zus & Co.

De feestelijke clutch

Verrassingen

Shopaholics kunnen vanavond niet alleen kennismaken met de nieuwe collectie, Linda heeft nog véél meer in petto. “Mensen krijgen een hapje en een drankje, een cadeautje bij iedere aankoop én een feestelijke clutch bij besteding van €100,-. We willen vrouwen lekker in de watten leggen.”

Naast kleding kun je tijdens deze VIP avond ook nog een mooie armband of een paar oorbellen scoren. “Ellen van Je Zusje is er vanavond ook bij. Ze verkoopt eigen gemaakte sieraden en kan ze naar wens ook op maat maken. Leuk als cadeautje voor de feestdagen óf als accessoire bij je outfit!”

Samen winkelen

Dus mocht je agenda vanavond nog helemaal leeg zijn, trommel dan je moeder, zus of beste vriendin op om vanavond lekker te gaan kerstshoppen. “Iedereen is van harte welkom van 19.00 tot 21.30 uur bij ons in de winkel. De koffie staat klaar”, aldus Linda.

Zus & Co kledingwinkels

vandaag gesloten

Boliestraat 24, Doetinchem

Bekijk meer:kledingwinkels