Naar de film én uit eten voor een prikkie!

Door Melisa Verheijen 7 december 2017

Je kunt natuurlijk zelf alle reclamefolders doorspitten, social media afstruinen en de hele stad doorlopen op zoek naar de allerleukste aanbieding in Doetinchem. Maar je kunt óók gewoon iedere donderdag op indebuurt kijken. Deze week kwamen we toch een leuke aanbieding tegen!

Wat dacht je van Film & Food voor €35,-? Dat is een keer een andere aanbieding dan een pak pampers voor €10,- of één Niveafles plus één gratis. Hoe Film & Food in zijn werk gaat? Dat gaan we je nu vertellen!

Tweegangenmenu

Je schuift vrijdag 8 december om 18.00 uur eerst aan tafel bij Villa Ruimzicht voor een tweegangenmenu met een kopje koffie. Daarna haal je een frisse neus en loop je gezellig met je vriend of vriendin naar de Gruitpoort waar je om 20.30 uur de film Victoria & Abdul kunt bekijken. Dus een etentje én een filmpje voor €35,-, dat is nog eens een leuke deal!

Victoria & Abdul

Ben je een liefhebber van waargebeurde verhalen? Dan vind je Victoria & Abdul zeker de moeite waard! Deze film vertelt het verhaal van een vriendschap tussen Koningin Victoria en een jonge bediende uit India, Karim. Wij zijn door de trailer alleen al onder de indruk!

Hotel Villa Ruimzicht hotels

nu openHele dag

Ruimzichtlaan 150, Doetinchem

Bekijk meer:hotels

Gruitpoort theaters

vandaag gesloten

Hofstraat 2, Doetinchem

Bekijk meer:theaters