Aanbiedingen: bh’s, mascara’s én 30+ kaas

Door Melisa Verheijen 28 september 2017

Het is weer tijd voor de aanbiedingen van de week! We hebben een paar leuke voor je op een rij gezet. Van mascara voor de dames tot aan gel voor de heren. Sla je slag!

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Nieuwe mascara nodig?

aanbieding-etos-mascara
Redactie indebuurt

Wat zien ze er mooi uit hè? Ga jij voor de false lash effect of voor extreme volume? Dames die niet kunnen kiezen hebben geluk. De mascara’s bij de Etos zijn namelijk één plus één gratis deze week. Heb je er maar eentje nodig? Verras dan een vriendin met een mascara!

Etos drogisterijen

Vandaag gesloten

Hamburgerstraat 39, Doetinchem

Bekijk meer:drogisterijen

Pretty things come in 3

aanbieding-hunkemoller-bh
Redactie indebuurt

“De beste aanbieding van het jaar”, laten we ons vertellen als we de Hunkemöller binnenlopen. Als je een nieuwe bh nodig hebt, is het inderdaad een goed idee om hier een bezoekje te brengen deze week. De derde bh is namelijk gratis. Kan je geen derde bh in je maat vinden? De tweede bh mag je ook voor 50 procent korting mee naar huis nemen.

Hunkemöller kledingwinkels

Nu gesloten12:00 - 17:00

Hamburgerstraat 33, Doetinchem

Bekijk meer:kledingwinkels

Voor de heren: Taft

aanbieding-etos-taft-doetinchem
Redactie indebuurt

Koop je er één? Dan krijg je er twee! Handig om eens een ander soort van Taft uit te proberen, Taft Power bijvoorbeeld! Of sla een voorraadje in. Te vinden bij Etos.

Minder vet, vol van smaak

aanbieding-zuivelhoeve-30-plus-kaas
Redactie indebuurt

Wie houdt er niet van een kaasje ’s avonds op de bank voor de buis. Van de 30+ kaas bij de Zuivelhoeve kan je wel een blokje extra nemen.. of twee.. Deze is namelijk minder vet, maar net zo lekker. Deze week in de actie: 500 gram vanaf €5,99.

Zuivelhoeve kaaswinkels

Vandaag gesloten

Korte Heezenstraat 6, Doetinchem

Bekijk meer:kaaswinkels

Nostalgie ten top

aanbieding-blokker-platenspeler
Redactie indebuurt

Heb je nog oude platen die het verdienen van zolder gehaald te worden? Bekijk dan eens deze houten platenspeler bij de Blokker. Van €149,- afgeprijsd naar €99,-. Niet alleen leuk om de nostalgie in de huiskamer te brengen, hij ziet er ook nog eens hartstikke mooi uit!

Blokker woonwinkels

Vandaag gesloten

Catharinastraat 21, Doetinchem

Bekijk meer:woonwinkels
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶