5 x winkelen met winterse korting

Door Eline Doldersum 9 november 2017

Vinden jullie het ook zo koud buiten? De temperaturen gaan steeds verder omlaag, maar gelukkig gaan de kortingen deze week flink omhoog. Dé perfecte reden om je wintergarderobe te updaten!

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Aanvullen maar … die wintergarderobe

we-aanbiedingen-doetinchem
Redactie indebuurt

Een warm vest, een dikke trui of een hippe muts: bij de WE kun je deze week je slag slaan. De kledingwinkel geeft vijf dagen lang maar liefst 30% korting op je winterse aankopen. WE like!

WE Store kledingwinkels

Vandaag gesloten

Hamburgerstraat 15, Doetinchem

Bekijk meer:kledingwinkels

Nooit meer koude voeten

pantoffels-doetinchem-aanbiedingen
Redactie indebuurt

Hebben jullie ook altijd koude voeten? Wij ook! Daarom zijn deze warme sloffen van de Bristol (€14,99) een absolute aanwinst voor de koude wintermaanden. Zijn zijn kleurrijk, warm en zitten als gegoten. Inslaan, dus!

Bristol schoenenwinkels

Vandaag gesloten

Heezenpoort 2, Doetinchem

Bekijk meer:schoenenwinkels

Warme jassen met korting

aanbiedingen-kortingen-doetinchem
Redactie indebuurt

Als er iets niet mag ontbreken tijdens de koudste maanden van het jaar, dan is het een goede winterjas. Is je oude model aan vervanging toe of wil je er een nieuw exemplaar bij? Haast je dan naar Didi. Hier scoor je deze week een winterjas met 25 euro korting. Mocht je nou niets kunnen vinden, dan kun je altijd nog even bij de H&M binnenwippen. Hier krijg je 25% korting op je winterjas!

Didi kledingwinkels

Vandaag gesloten

Hamburgerstraat 35 , Doetinchem

Bekijk meer:kledingwinkels

Pyjamaparty

pyjama-doetinchem-aanbiedingen
Pixabay

Hoe fijn is het om ’s avonds in een lekkere, warme pyjama onder de wol te kruipen?! Bij Livera hangen veel hippe, warme en comfortabele modellen in de rekken die jij deze week voor een kleine prijs mee naar huis kunt nemen. Hoe? Door een 20% korting sticker op jouw favoriete nachthemd te plakken. Kom maar op met die pyjamaparty!

Livera kledingwinkels

Vandaag gesloten

Korte Heezenstraat 2, Doetinchem

Bekijk meer:kledingwinkels

Warme sjaals

sjaal-doetinchem-aanbiedingen-korting
Pixabay

Als de ‘r’ weer in de maand verschijnt, toveren wij onze sjaal weer van zolder. Dan het liefst zo’n exemplaar dat je ook nog om je heen kunt slaan als een warme deken. Heerlijk! Bij Scapino scoor je deze week een warme das voor maar een tientje. Top aanbieding, als je het ons vraagt!

Scapino schoenenwinkels

Vandaag gesloten

Nieuwstad 57 , Doetinchem

Bekijk meer:schoenenwinkels
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶