Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x mooie aanbiedingen om geld mee te besparen

Door Florian Aalders 5 november 2020

Als er geld te besparen valt, zijn Doetinchemmers er als de kippen bij. Gun jij jezelf een mooi cadeautje of wil je gewoon geld besparen op essentials? Doe je voordeel met ons aanbiedingenlijstje!

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Beautypakket voor € 34,95

Foto: Uitjeskrant.nl

Op negen van de tien verlanglijstjes prijkt bovenaan: lekkere producten voor onder de douche of in bad. De Treatmentbox is het ideale cadeau voor de feestdagen. In de giftbox zit een schuimende douchegel, lichaamsolie, zeezoutscrub, schuimende handzeep en handhygiëne lotion. Als klap op de vuurpijl krijg je ook nog een voucher voor een dagje wellness met twee personen. Het cadeaupakket kost nu maar € 34,95: dat betekent 65 procent korting. Je koopt hem via Uitjeskrant.nl. 


Meer over Uitjeskrant.nl ontdekken?

Uitjeskrant.nl

Jacob Bontiusplaats 9, Amsterdam

Gratis raamtekening met kerstthema

Foto: Unsplash

Breng je huis alvast in de kerstsfeer met een mooie raamtekening! Via Intratuin.nl kun je nu helemaal gratis een kerstillustratie downloaden. Het sjabloon print je uit en trek je vervolgens over op je eigen raam met een raamstift. Je kunt kiezen uit vier ontwerpen: van een speelse tekening met dieren tot een klassieke variant met mooie gevels en een sneeuwpop.

Hobby houtbrandpen: €3,95

Foto: Reclamefolder.nl

Hou je van knutselen? Ga dan deze week langs bij Action. Je koopt nu een hobby houtbrandpen inclusief zes brandpunten en drie brandstempels voor maar €3,95.


Meer over Action ontdekken?

Action woonwinkels

Vandaag gesloten

Stationsstraat 48, Doetinchem

Bekijk meer:woonwinkels

3-gangen keuzediner bij ´t Raedthuys voor €19,95

Foto: Unsplash

Culinair genieten, maar dan gewoon thuis. Haal nu een 3-gangen keuzediner af bij Eterij & Tapperij ´t Raedthuys van €38,95 voor slechts €19,95. Het enige wat je hoeft te doen is deze deal kopen bij Social Deal.


Meer over ’t Raedthuys ontdekken?

’t Raedthuys restaurants en horeca

Geopend13:00 - 00:00

Raadhuisstraat 14, Doetinchem

Bekijk meer:restaurants en horeca

Hema handdoeken 3+1 gratis

Scoor nu bij Hema je vierde handdoek gratis! Verschillende kleuren verkrijgbaar. Lekker schoon en warm. Tot en met aanstaande zondag geldig.


Meer over HEMA ontdekken?

HEMA warenhuizen

Vandaag gesloten

Hamburgerstraat 23, Doetinchem

Bekijk meer:warenhuizen
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.