5 x dit kun je helemaal gratis ophalen in Doetinchem

Door Eline Doldersum 25 januari 2018

Geef toe: stiekem gaan onze ogen toch allemaal twinkelen bij het woord ‘gratis’? Daarom hebben we speciaal voor jullie Marktplaats afgestruind op zoek naar gratis pareltjes!

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Galajurk

aanbiedingen-gratis-doetinchem-galajurk
Marktplaats

Heb je binnenkort een feestje, maar geen zin om geld uit te geven aan een dure jurk? Misschien is dit prachtige exemplaar dan iets voor jou! Hij is zwart met witte kanten details, maar één keer gedragen en geschikt voor vrouwen met maat 40-42. Meer weten? Je kunt de hele advertentie hier bekijken.

Kookboeken

aanbiedingen-gratis-doetinchem-kookboeken
Marktplaats

Voor de keukenprinsessen onder ons is dit een absolute aanwinst. Bij Alex in Doetinchem kun je deze kookboeken voor nop ophalen. Ze zijn ongebruikt: drie zitten er zelfs nog in de verpakking. Laat dat feestbuffet maar komen. De advertentie bekijk je hier.

Een haan

aanbiedingen-gratis-doetinchem-haanjpg
Marktplaats

Ja, je leest het goed. In Doetinchem kun je deze prachtige haan gratis meenemen. De eigenaar van het dier is op zoek naar iemand die het beestje een goed thuis kan bieden. Dus heb je een kippenhok of droom je er al jaren van? Dat is dit hét moment! Interesse? Je vindt de hele advertentie hier.

Buxus

aanbiedingen-gratis-doetinchem-buxus
Marktplaats

Staat een opknapbeurt van de tuin dit voorjaar op de planning? Dan kun je deze buxus misschien nog wel gebruiken. Ze zijn volgroeid en mooi vol. Je kunt ze allemaal bij Mimi uit de tuin steken, maar je mag er ook een klein aantal mee naar huis nemen. En dat voor he-le-maal niets! Bekijk hier de advertentie.

Herenschoenen

aanbiedingen-gratis-doetinchem-mannenschoenen
Marktplaats

Mooie zwarte schoenen zijn áltijd handig. Mocht je lief nou nog geen exemplaar in de kast hebben staan, dan komen deze wellicht goed van pas. Mits hij maat 40 heeft uiteraard. Dan kun je ze gratis bemachtigen. Dat zijn nog eens fijne aanbiedingen! De advertentie van deze herenschoenen vind je hier.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.