Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Early Black Friday: Gratis BORA kookplaat!

Aangeboden door Keukenloods Gaanderen
- Geldig vanaf 16 nov 2020 - Geldig vanaf 16 november 2020 t/m 29 nov 2020 t/m 29 november 2020 Topper
Deze aanbieding is al verlopen
Bekijk alle aanbiedingen

Nu al een Black Friday Deal? Ja! Om de drukte te verspreiden, zijn wij alvast begonnen met deze Black Friday deal. Om jouw droomkeuken compleet te maken, krijg je nu een luxe inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging helemaal gratis! Geen gedoe meer met een luidruchtige afzuigkap, maar het stille gemak van een BORA. ‘Wat zei je?’ eindeloos herhalen omdat de afzuigkap aan staat, is dus verleden tijd.

Ben je tijdens het koken vergeten om de afzuiging aan te zetten? Geen probleem. Met deze kookplaat hoeft dat ook niet! Het wordt automatisch afgestemd op jouw kookgedrag. Je hoeft dus eigenlijk niet meer aan de afzuiging te denken. Lees meer over de voordelen van BORA in dit artikel.

Een nieuwe keuken zonder BORA inductiekookplaat? Dat is tegenwoordig bijna ondenkbaar. Profiteer daarom nu van een BORA Puru kookplaat cadeau bij aankoop van jouw nieuwe droomkeuken! Maak snel een afspraak.

Deze actie geldt alleen bij aankoop van een keuken vanaf € 10.000 en is niet geldig i.c.m. andere acties. Deze actie geldt niet op al lopende offertes. Deze BORA-actie loopt van 16 t/m 30 november 2020.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Keukenloods Gaanderen. Meer over Keukenloods Gaanderen ontdekken?

Keukenloods Gaanderen woonwinkels

Gesloten10:00 - 17:00

Slakweg 84, Gaanderen

Bekijk meer: woonwinkels