Deventer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Al ontdekt? Dit gebeurt er nu in de Leeuwenbrug!

Door Janneke Pol 14 oktober 2019

Ren jij er altijd voorbij om nog net de trein te halen? Misschien is het dan toch de moeite waard om er eens binnen te lopen. De Leeuwenbrug is namelijk helemaal gerenoveerd en jij mag er gewoon gebruik van maken. Waarvoor? Dat vertellen we in onderstaand artikel.

Drie jaar geleden startte DC Vastgoed, eigenaar van het gebouw, met de renovatie van de Leeuwenbrug. Het gebouw is van binnen volledig gestript en daarna weer opnieuw opgebouwd. In de nieuwe entree is een deel van de eerste verdieping verwijderd waardoor je nu binnenkomt in een ruime hal met veel licht en ruimte. Tijdens de renovatie is de Leeuwenbrug ook energiezuinig gemaakt door de toepassing van nieuwe klimaattechnieken en energiebesparende maatregelen, zoals led-verlichting en koelplafonds. De temperatuur kun je hierdoor per werkplek regelen, waardoor er voor iedereen een aangenaam klimaat kan worden gecreëerd.

Leeuwenbrug
Foto|indebuurt
Leeuwenbrug
Foto|indebuurt
Leeuwenbrug
Foto|indebuurt

Vergaderen tussen twee treinritten door

Een hele verbouwing, die volgens DC Vastgoed zeker de moeite waard was. Het gebouw ligt direct naast het treinstation van Deventer en tegenover de binnenstad en is ook vanaf de snelweg eenvoudig bereikbaar. In de Leeuwenbrug heten ze niet alleen bedrijven welkom. Iedereen mag er komen werken, vergaderen of gewoon een kopje koffie drinken. Ook studenten. Er is voldoende ruimte met faciliteiten zoals Wifi en stopcontacten waar je gebruik van kunt maken.

Leeuwenbrug
Foto|indebuurt
Leeuwenbrug
Foto|indebuurt

Lunchen, borrelen en stomen

We krijgen een rondleiding door het gebouw en zien onder andere flexplekken, vergaderruimten en een fitnessruimte. Voor gebruikers van de Leeuwenbrug is fitnessen gratis. Daarnaast is het mogelijk om te sporten met een personal trainer. De fitness is voorzien van kluisjes en een kleed- en douchevoorziening waarvan alle huurders gebruik mogen maken. Ook voor een bedrijfsborrel kun je hier terecht. Je eigen broodtrommeltje en thermoskan kun je thuislaten. Je kunt hier je kopje koffie of lunch krijgen, catering voor een borrel  kan in overleg geregeld worden. Is die koffie recht over je nieuwe witte overhemd gevallen? Geen probleem. Je kunt je kleding laten stomen en bijvoorbeeld direct even je auto laten wassen. Ga je liever op de fiets? Dan staan er twee ‘Leeuwenbrug fietsen’ klaar.

Leeuwenbrug
Foto|indebuurt
leeuwenbrug
Foto|indebuurt

Heb je dus een keer de trein gemist of zoek je gewoon een fijne plek om een kop koffie te drinken of te vergaderen? Stap een keer binnen bij de Leeuwenbrug. De entree is niet te missen: precies tussen de twee Leeuwen.

Leeuwenbrug
Foto|indebuurt
leeuwenbrug
Foto|indebuurt
Leeuwenbrug
Foto|indebuurt

 

bljie gezichten Vintage Kilo Sale Deventer

Giga vintage sale in Deventer! Spot jij jezelf op de foto’s…

Afgelopen zondag was er namelijk een Vintage Kilo Sale in Deventer. Toen wij, iets over twaalf, het ...
Fred van Leer

Fred van Leer roept dames uit Deventer op: ‘Laat je eigen creativiteit nooit blokkeren’

Stylist en tv-persoonlijkheid Fred van Leer zorgt zaterdagavond voor een overvolle zaal in de Devent...

adv.