Deventer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wauw! De Deventer Villa Kakelbont staat te koop!

Aangeboden door Verkoopwijs Makelaars 8 oktober 2019

Ja heus waar. Het originele exemplaar staat natuurlijk in Zweden. Maar deze ge-wel-dige villa aan de IJssel is minstens zo bijzonder, kleurrijk, excentriek en bekend! Wij kregen even geleden al een rondleiding door Villa Kakelbont, en ook tv-programma BinnensteBuiten wijdde een item aan het opvallendste huis in Deventer dat nu te koop staat.

Misschien heb je er wel eens geslapen, want de villa is de afgelopen jaren deels in gebruik geweest als Bed & Breakfast. Een B&B is geen gekke keuze als je kijkt naar de oppervlakte van het huis, maar liefst 554 vierkante meter! In de woning vind je 3 keukens, 4 badkamers, 5 slaapkamers, 1 serre, 1 loggia en een kelder. Met andere woorden, een gigantische villa!

Historisch met modern design

Het interieur is ontzettend kleurrijk, wij worden er in ieder geval heel vrolijk van! Iedere ruimte is anders, en heeft z’n eigen charme. De gekleurde muren passen goed bij de oude, houten details die nog stammen uit de bouwperiode tussen 1918 en 1920. Het huis werd gebouwd in opdracht van de eigenaar van houthandel Stoffel. De familie stond bekend om de houtzagerij en zaagmolens langs de IJssel. Eigenaresse Margreet vertelde hierover aan BinnensteBuiten: ”In de centrale hal kwamen de werknemers vroeger binnen, hier werd het loon uitbetaald. De houten vloer en details die hier zitten zijn allemaal origineel!”

Villa Kakelbont te koop Deventer
Foto | Verkoopwijs Makelaars

Uitzicht waar je u tegen zegt

En dan hebben we het nog niet eens gehad over het uitzicht! Vanaf het balkon kijk je uit op de IJssel, jaloersmakend voor menig Deventenaar! Om het huis heen zit een grote tuin, met veel bomen en planten, waardoor gluren bij de buren geen optie is!

Het huis staat dus te koop, bij Verkoopwijs makelaars. De vraagprijs? € 1.345.000,- kk. Wij denken dat het niet lang zal duren voor deze bijzondere villa een nieuwe eigenaar zal vinden. Tot die tijd spieken wij graag nog even in dit ge-wel-dige huis en zijn interieur.

Foto | Verkoopwijs Makelaars
Foto | Verkoopwijs Makelaars
Foto | Verkoopwijs Makelaars
Foto | Verkoopwijs Makelaars
Foto | Verkoopwijs Makelaars
Foto | Verkoopwijs Makelaars
Foto | Verkoopwijs Makelaars
Foto | Verkoopwijs Makelaars

 

Meer foto’s zien? Kijk dan hier.


Meer over Verkoopwijs Makelaars ontdekken?

Verkoopwijs Makelaars makelaars

Gesloten10:00 - 18:00

Hofstraat 7, Deventer

Bekijk meer:makelaars

adv.