Deventer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Van tuinhaard tot loungeset! Alles voor de perfecte zomerse avond in jouw tuin

Aangeboden door Tuinmani 28 juli 2020

Het fijnste aan de zomer? Die gezellige zomeravonden waarbij je lang in je tuin kunt zitten. Of je nu een kleine binnentuin hebt in het centrum van Deventer of een gigatuin aan de rand van de stad. Met de vuurkorf aan, de nootjes op tafel, een fijne tuinstoel en een goed glas wijn maakt het weinig uit. Met de volgende zes tuinideeën wil je jouw tuin deze zomer helemaal niet meer verlaten.

Overkapping

Een knusse overkapping zorgt niet alleen voor die nodige schaduw wanneer de zon volop schijnt, ook ’s avonds koelt het hieronder minder snel af. Maak jouw overkapping helemaal eigen met leuke woondecoratie, gezellige lampjes en mooie planten.

Tuinhaarden

Er gaat niets boven een knisperend haardvuurtje. Voor de warmte, het licht, de gezelligheid én niet te vergeten de marshmallows mag een tuinhaard niet ontbreken in een zomerse tuin. Extra leuk: een tuinhaard waar je ook pizza in kunt bakken!

Bestrating

Met sierbestrating kun je de sfeer in je tuin bepalen. Ga je voor knus met houten vlonders, modern met grote, donkere tegels of liever een patroon met veel kleine steentjes? Bij Tuinmani kun je door een VR-bril zien hoe de verschillende soorten tegels in jouw tuin staan.

Foto: Facebook Tuinmani

De schutting

Als je lekker ligt te zonnen achter het huis, is het niet zo fijn als de buren zo jouw tuin inkijken. Een schutting of andere tuinafscheiding zorgt voor privacy en kan tegelijkertijd heel stijlvol zijn. Je kunt gaan voor een klassieke houten schutting, gaaselementen, betonsystemen of sierhekwerk. Allemaal geven ze een andere sfeer aan jouw tuin.

Zonwering

We houden van een beetje zon, maar op die snikhete zomerdagen is het fijn als je schaduw kunt creëren in je tuin of serre. Trek je na een paar uur zonnebaden terug onder een driehoekig zonnezeil dat kunt ophangen aan de muur of bomen in jouw tuin. Of zorg voor een koele serre door zonwering.

De tuinset

Misschien wel een van de allerbelangrijkste elementen in je tuin: de tuinset. Die moet zowel comfortabel als mooi zijn. Lekker languit is het fijnst in een lage loungeset en dineren doe je aan een hoge tafel. Ook leuk: een loveseat of boombank om die oude beukenboom.

Tuinexpert Tuinmani

Heb jij inspiratie opgedaan voor jouw eigen tuin? Bekijk online de catalogus van Tuinmani of maak een afspraak voor persoonlijk advies. Tuinmani vindt maatwerk erg belangrijk en komt, als jij dat wilt, met een klein en kundig team je schutting, veranda of blokhut bouwen.

tuinideeën tuinhaarden tuinmani
Tuinhaarden voor jouw zomerse tuin | foto Tuinmani

Meer over Tuinmani ontdekken?

Tuinmani tuincentra

Vandaag gesloten

Revalstraat 7, Deventer

Bekijk meer:tuincentra

Lees ook:

Tuinexpert Ronald van Tuinmani verkoopt, monteert én levert maatwerk

Ronald van Berkum (46) runt samen met 'zijn mannen' tuincentrum Tuinmani in Deventer. Vanuit zijn sh...
VR-bril tuinmani

Jouw droomtuin door de nieuwste VR-bril bekijken? Dat kan bij Tuinmani

We zijn massaal met onze tuin bezig! Nieuwe tegels, nieuwe tuinset en wat groen.  Alleen het visuali...
Ronald van Berum van Tuinmani

Van automonteur naar ondernemer: ‘Ik had nooit gedacht dat het zo uit de hand zou lopen’

Ronald verkoopt, monteert en levert met Tuinmani al twintig jaar alles voor in de tuin (behalve het ...

adv.