Deventer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Lente in je bol: hier in Deventer shop je de tofste planten

Door Sophie Wassink 28 oktober 2017

Nu de lente komt, is het weer tijd om naar buiten te gaan en de tuin aan te pakken. Geen tuin? Geen nood! Haal het groen in huis. Planten zijn niet alleen rustige, groene accessoires maar die groene jongens zorgen ook voor frisse lucht. Vijf winkels en vijf tips op een rij:

Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Bloomstyle

bloomstyle
Foto: Facebook Bloomstyle

In het centrum van Deventer zit Bloomstyle. Hier ben je aan het juiste adres voor de mooiste bloemen, planten en boeketten. Ook voor plantenpotten zit je hier goed. Een tip van VT Wonen: zet je planten niet allemaal in een geijkte plantenpot, maar ga voor een speelse mix van glazen flessen en potten in verschillende tinten.


Meer over Bloomstyle ontdekken?

Bloomstyle bloemisten

Gesloten09:00 - 18:00

Smedenstraat 32, Deventer

Bekijk meer:bloemisten

Intratuin

Intratuin
Foto: Facebook Intratuin Deventer

Bij de Intratuin vind je een heel uitgebreid assortiment kamerplanten. Populair zijn de bladbegonia’s, de lepelplant en de vlinderorchidee. Een plant uitzoeken is een eitje maar hem in leven houden kan voor sommige best lastig zijn. Tip van de Intratuin: geen enkele plant kan tegen tocht en grote temperatuurschommelingen. Is het buiten erg koud als je een plant koopt, pak hem dan in als je hem gaat vervoeren. En zet hem binnen nooit op de tocht! Voorlopig moeten we nog even naar Twello rijden om onze slag te slaan bij de Intratuin. Maar in 2019 verhuisd de Intratuin van Twello naar Deventer.


Meer over Intratuin ontdekken?

Intratuin tuincentra

Gesloten09:30 - 18:00

Weg door Zuid-Salland 1, Deventer

Bekijk meer:tuincentra

Ten Kate Flowers & Decoration

Ten Kate
Foto: Facebook Ten Kate Flowers

Ten Kate flowers & decorations is al sinds 1895 gevestigd aan de Twelloseweg, op de plek waar de heer ten Kate destijds begonnen is. Bij Ten Kate op de Worp vindt je een grote collectie snijbloemen, planten en woonaccessoires. Ga er alleen al heen om inspiratie op te doen. De stijlvol ingerichte sfeerhoeken laten verschillende interieurstijlen zien. Tip: Gebruik wat grotere potten en planten en zet ze in groepen bij elkaar. Vooral een kale hoek in de kamer is de perfecte plek!


Meer over Ten Kate flowers & decorations ontdekken?

Ten Kate flowers & decorations bloemisten

Gesloten09:00 - 18:00

Twelloseweg 8, Deventer

Bekijk meer:bloemisten

Streekwinkel Hof van Twello

Hof van Twello
Foto: Facebook Hof van Twello

Op zoek naar een bijzondere plant? Wat dacht je van een gemberplant voor in de serre? Of bijzondere kruidenplantjes voor in de keuken? Ga dan eens kijken bij de Streekwinkel van Hof van Twello. Naast planten verkopen ze verse producten uit de streek. Tip: kruidenplantjes zijn kwetsbaar. Als je ze lang in leven wilt houden, dan heeft je plantje na een tijdje een andere pot nodig om verder te kunnen groeien. Als je een kruidenplantje koopt, is er dus altijd werk aan de winkel!


Meer over Hof van Twello ontdekken?

Hof van Twello tuincentra

Gesloten10:00 - 17:00

Rijksstraatweg 17, Twello

Bekijk meer:tuincentra

Groencentrum Deventer

Groencentrum Deventer
Foto: Facebook Groencentrum Deventer

Groencentrum Deventer biedt meer dan 5000 vierkante meter groen. Van binnen – en buitenplanten, tot potterie en deco artikelen. Tip: Geen groene vingers maar wil je wel meer groen in huis? Kies voor de cactus of een andere plant die weinig verzorging nodig heeft. Die kan je onmogelijk dood laten gaan.


Meer over Groencentrum Deventer ontdekken?

Groencentrum Deventer bloemisten

Gesloten09:00 - 20:00

Hannoverstraat 2, Deventer

Bekijk meer:bloemisten
Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Winkelen Wonen

adv.