Lekker relaxen! 3 x huizen met een sauna in Deventer

Door Simone Groot Lipman 19 maart 2018

Met dit koude weer bijkomen in je eigen verkwikkende sauna. Of gewoon na een dag hard werken even opwarmen en volledig tot rust komen in je eigen sauna. Deze huizen – die op dit moment te koop staan in Deventer – hebben er een! Droom je mee?

<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶

Aan de rand

appartement boutensgaarde
Foto: Funda

Wonend aan de rand van Deventer, in een luxe appartement mét een sauna in de tuin. Eentje met een Harvia stenen kachel voor wateropgieting. Er is niet heel veel ruimte, maar ook wel knus en gezellig juist. Het appartement staat te koop voor 139.000 k.k.

Grote sauna

Foto: Funda
Foto: Funda

In de wijk Groot Douwel op de Vijfhoek staat dit huis met maar liefst vijf slaapkamers en een grote achtertuin. En één van de slaapkamers is voorzien van een grote sauna. De sauna is een losstaande cabine, die op eenvoudige wijze verwijderd kan worden. Maar waarom zou je dat willen? Hier kun je gerust een ‘saunaparty’ houden en zo vijf vrienden uitnodigen. Je moet dan alleen nog wel dit huis op de kop tikken voor €319.000 k.k.

Liggen in de sauna

Foto: Funda
Foto: Funda

Deze twee-onder-een kapwoning, heeft maar liefst vier slaapkamers en een enorme kelder. Op de overloop op de eerste verdieping vind je de sauna, waar je heerlijk languit kan liggen relaxen. Wat wil je nog meer? Het huis staat te koop voor €400.000 k.k.

<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.