Deventer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Jouw droomtuin door de nieuwste VR-bril bekijken? Dat kan bij Tuinmani

Aangeboden door Tuinmani 25 april 2020

We zijn massaal met onze tuin bezig! Nieuwe tegels, nieuwe tuinset en wat groen.  Alleen het visualiseren van die nieuwe tuin blijkt lastig. Daar bedacht Tuinmani wat op: met de nieuwste VR-bril loop je door jouw droomtuin en kun je precies zien of die grote, zwarte of grijze tegels in het echt ook zo mooi zijn.

Naast in huis klussen, gaan veel mensen nu in hun tuin aan de slag. Logisch, want het is mooi weer en voorlopig zitten we nog niet in de stad, maar in onze achtertuin met een glas wijn.

Lastig te visualiseren

Bij een nieuwe tuin, komt vaak keuzestress kijken. Want waar komt het zitje? En waar de buxus? ”Het is altijd lastig om te laten zien hoe die tuin er precies uit gaat zien”, weet Ronald van Tuinmani.

”Om maar een voorbeeld te noemen: in de winkel zie je één tegel op een bord. Op basis daarvan kies je de bestrating voor je hele tuin. Logisch dat dat moeilijk voor te stellen is.”

De VR-bril

Met de nieuwste VR-bril die bij Tuinmani in de winkel ligt, is dat probleem opgelost. ”Je loopt letterlijk over die tegels door je tuin heen. Zo zie je direct of donkergrijs toch niet een beetje saai is. En dat niet alleen, je ziet zelfs het water in het zwembad bewegen!”

Inspiratie opdoen

Ronald wil het de mensen zo makkelijk mogelijk maken. Dat kan op deze manier. ”Er zijn 30 verschillende voorbeeldtuinen, van een stadstuin tot wat landelijker met veel gras. En dan is er keuze uit 500 verschillende tegels. Die je ook nog in verschillende kleuren en afmetingen kunt bekijken.”

Naast de VR-bril probeert Ronald zijn klanten op alle mogelijke manieren te helpen in de keuzes die ze moeten maken. ”We hebben een eigen Pinterestpagina, daar staan alles op wat we gemaakt hebben. Ik raad mensen altijd aan daar eens naar te kijken. Het is vaker gebeurd dat men na het kijken op onze pagina toch wat anders wilde”, lacht hij.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Tuinmani. Meer over Tuinmani ontdekken?

Tuinmani tuincentra

Gesloten09:00 - 17:00

Revalstraat 7, Deventer

Bekijk meer:tuincentra

Lees ook:

Ronald van Berum van Tuinmani

Van automonteur naar ondernemer: ‘Ik had nooit gedacht dat het zo uit de hand zou lopen’

Ronald verkoopt, monteert en levert met Tuinmani al twintig jaar alles voor in de tuin (behalve het ...

Tuinexpert Ronald van Tuinmani verkoopt, monteert én levert maatwerk

Ronald van Berkum (46) runt samen met 'zijn mannen' tuincentrum Tuinmani in Deventer. Vanuit zijn sh...

adv.