5 x huizen onder de twee ton die nét te koop staan in Deventer

Door Simone Groot Lipman 22 februari 2019

Ben je op zoek naar een huis maar heb je geen 3,6 miljoen bij de hand? Ook voor de kleinere portemonnee kun je in Deventer van alles vinden. Deze vijf toffe woningen staan sinds enkele dagen te koop voor minder dan twee ton. 

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Instapklaar

huis-twee-ton-nilantstraat
Foto | Funda

In de wijk Keizerslanden vind je deze uitgebouwde tussenwoning met tuin op het zuiden en achterom. Het huis heeft net een nieuwe keuken en moderne badkamer. Verder heeft de woning drie slaapkamers én een zolder.

Wat kost dat? €189.500 k.k. Check hier de foto’s.

Karakteristiek en sfeervol

huis-twee-ton-kruisstraat
Foto | Funda

Deze leuke karakteristieke en sfeervol ingerichte tussenwoning vind je in de wijk Voorstad, vlak achter het station. De woning kenmerkt zich verder door originele glas-in-lood ramen, sierlijsten op langs de plafonds, paneeldeuren en openslaande deuren naar de achtertuin.

Wat kost dat? €195.000 k.k. Check hier de foto’s.

Knusse tussenwoning

huis-twee-ton-metzelaarplein
Foto | Funda

Een fijne plek om te wonen, met de kleine winkeltjes van de Rielerweg om de hoek. Deze tussenwoning heeft maar liefst vier slaapkamers, dus genoeg ruimte! De woonkamer ligt aan de achterzijde van de woning en kijkt uit op de tuin. De keuken en badkamer zijn pas vernieuwd, dus je kunt er zo in!

Wat kost dat? €187.500 k.k. Check hier de foto’s.

Half vrijstaand

huis-twee-ton-wechelerstraat
Foto | Funda

Deze halfvrijstaande woning is volledig verbouwd en gemoderniseerd. De begane grond is voorzien van een natuurstenen vloer met in de woonkamer vloerverwarming en een luxe inbouwkeuken. Het huis beschikt over drie kamers en een tuin op het oosten.

Wat kost dat? €199.000 k.k. Check hier de foto’s.

Starterwoning

huis-twee-ton-blankenheimstraat
Foto | Funda

Deze leuke starterswoning is gelegen dichtbij winkelcentrum Keizerslanden. Het huis beschikt over drie ruime slaapkamers en een recent vernieuwde badkamer. Verrassend: aan de achterzijde ligt een zonnige tuin op het zuiden van 11 meter diep.

Wat kost dat? €162.500 k.k. Check hier de foto’s.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.