Deventer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bij deze winkel kun je inspiratie opdoen voor een heel nieuw interieur!

Aangeboden door Bronsvoord woninginrichter en slaapspecialist 28 december 2019

Een nieuw interieur kiezen kan knap lastig zijn. Vaak moet je keuzes maken op basis van een klein stukje gordijnstof of één plankje laminaat. ”Daarom is een inspirerende winkel zo belangrijk”, aldus Rianne Bronsvoord. Zelf is ze weer helemaal verliefd op de vernieuwde zaak in Bathmen. Rianne vertelt ons waarvan zij zelf inspiratie krijgt, en hoe ze dat overbrengt op anderen.

Mensen inspireren, dat is wat ze wil. Rianne Bronsvoord is dan ook maar wat blij dat dat nu weer gebeurt in de vernieuwde winkel in Bathmen. ”Als mensen binnen komen lopen moeten ze gelijk denken, wauw! De winkel was wel regelmatig gerestyled, maar meer dan tien jaar geleden voor het laatst echt veranderd dus dat gebeurde te weinig. Nu wel weer!”

”Ze keken me eerst aan met een blik van ‘wat leg je nou neer’, nu zit het behang bij ze op de muur.”

Het meest enthousiast is ze over het ongestucte muurtje links van de ingang. ”De metselaars waren al bezig en toen ik dacht, dit moet zo blijven! Dat geeft sfeer en bij zo’n muurtje heb je niet veel meer nodig. Alles past daar mooi bij.”

Tekst gaat verder onder foto

Foto | Bronsvoord | Links voorin het ongestucte muurtje.
Foto | Bronsvoord
Foto | Bronsvoord

Zelf laat ze zich inspireren door bladen, beurzen maar ook mooie hotels en restaurants. ”Als ik een restaurant binnen loop kijk ik altijd eerst naar de vloer, en dan pas omhoog, haha” En ook als ze op bezoek gaat bij familie of vrienden is het raak. ”Raamdecoratie, wand en vloer, het blijft je vak dus daar gaan mijn ogen al snel heen.” Maar het meest belangrijke vindt ze toch sfeer. ”En dat is niet altijd in een product te vangen, alleen in een totaalplaatje.”

”Ik kan wel wat moois neerleggen, maar  zolang het niet bij je past, zal het nooit een thuis worden.”

”Dat maakt het ook zo moeilijk, want wij verkopen uiteindelijk ook sfeer. Daarom is een mooie inspirerende winkel zo belangrijk.” Ze probeert dingen altijd zo beeldend mogelijk te maken voor klanten. Dat doe ik door een kleurpalet neer te leggen.  Niet alleen de wand maar ook door vloeren, ramen en decoratie erbij te betrekken. Het fijne is dat dat ook allemaal kan door het brede aanbod dat we hier hebben. Laatst kwamen er mensen een vloer uitzoeken. Bij het volgende gesprek heb ik bij de vloer een kleuradvies voor wanden, raamdecoratie en gordijnen gelegd, en dan gaat zoiets tot de verbeelding spreken.”

Tekst gaat verder onder foto

Foto | Bronsvoord
Foto | Bronsvoord
Foto | Bronsvoord

Zelf houdt ze wel van gedurfde kleurcombinaties en structuren. ”Dat maakt een interieur vaak net wat spannender. Zoals blauw met geel behang. Dat heb ik toevallig laatst aan mensen geadviseerd, ze keken me eerst aan met een blik van ‘wat leg je nou neer’, nu zit het bij ze op de muur. Het blijft natuurlijk wel zo dat we wel iets moois neer kunnen leggen. Zolang het niet bij je past, zal het nooit een thuis worden.”

Bronsvoord heeft tot eind januari winter opruiming, bijvoorbeeld 50 % korting op de 2e meter vloer! De aanbiedingen bekijk je hieronder. Ben je zelf opzoek naar een passend interieuradvies? Breng dan een bezoekje aan de winkel of neem contact op via de website.

Winter opruiming aanbiedingen:

50% korting op de 2e meter vloer

Het is winter opruiming bij Bronsvoord wooninrichter en slaapspecialist. Nu bij aanschaf van NL L...

50% korting op het 2e product zonwering

Het is winter opruiming bij Bronsvoord wooninrichter en slaapspecialist. Nu bij aanschaf van NL L...

Rianne: ‘Blije klanten, dat vinden we het allerleukst en daar doen we het voor’

Misschien sta jij ook wel op het punt om je huis een nieuwe look te geven of heb je net de sleutel g...

Meer over Bronsvoord woninginrichter en slaapspecialist ontdekken?

Bronsvoord woninginrichter en slaapspecialist woonwinkels

Gesloten09:30 - 17:30

Schoolstraat 10, Bathmen

Bekijk meer:woonwinkels

adv.