Energiezuinig wonen met nóg meer voordelen van nieuwbouw: het kan hier in een gezellig buurtje

Aangeboden door VanWonen

Foto: VanWonen

Je kunt gaan wonen in het buurtje van Steenbrugge in Deventer. Het is een gezellige buurt, dichtbij de stad. Je voelt de geborgenheid van een dorp, maar je hebt daarnaast ook alle gemakken van een grote stad binnen handbereik. Extra fijn: de woningen zijn duurzaam, dus ook goed voor de portemonnee. Schrijf je nu in voor dit nieuwbouw project.

Dinsdag 22 november start de verkoop van deze 26 rijwoningen. De 26 woningen hebben dezelfde indeling, maar zijn allemaal nét even anders. Welke woning past het beste bij jou? Check hiervoor de website en bekijk het aanbod.

Alles wat je wenst

In het Buurtje van Steenbrugge woon je straks niet alleen op 15 minuten fietsen van het centrum van Deventer, maar ook dichtbij de natuur. Je wandelt zo naar het Sallandse natuurgebied en daar ervaar je de rust van de natuur. Een heerlijke plek om een stuk te wandelen, te sporten of vogels te spotten.

Wil je toch meer de reuring op zoeken? Dan ben je zo in Deventer. Het historische centrum is geschikt voor een lekker dagje winkelen, struinen of om te genieten van een hapje en drankje in één van de horeca gelegenheden. De rust en reuring in de buurt: wat wil je nog meer? Je hebt het allemaal in het Buurtje van Steenbrugge.

Lees verder onder de foto >

Deventer op z’n mooist | Foto: VanWonen

Sfeervol

Wat je straks allemaal kunt verwachten van je nieuwe woonomgeving? De buurt is speels, dorps en vooral gemoedelijk. Je ziet dit niet alleen terug in de omgeving – kinderen die spelen en op ontdekkingstocht kunnen gaan -, maar ook in de architectuur. Speelde woningen met gevarieerde dakgoothoogte en andere detailverschillen zie je terug in de woningen. Dat maakt het uiterlijk van de buurt divers en de woningen extra sfeervol.

De woningen

Als je al enthousiast bent geworden, dan ben je nog enthousiaster na het zien van de vier woningtypes. Er zijn verschillende woningen met allemaal hun eigen charme: een hoekwoning, een hoekwoning met dakkapel, een tussenwoning en een tussenwoning met dakkapel. De indeling van de typen zijn hetzelfde, maar hebben ieder hun eigen jasje. Na een lange dag werken parkeer je je auto ook nog eens dichtbij: er is namelijk een parkeerhofje of je kunt langs de straat parkeren.

Lees verder onder de afbeeldingen >

Nu ben je natuurlijk razend benieuwd wat deze prachtige woningen kosten? De koopsom is vanaf 382.500 euro. Alle woningen zijn tussen de 112 en 113 m2. Check de website voor de beschikbaarheid.

Zoveel mensen, zoveel wensen

Alle indelingen van de huizen zijn hetzelfde, maar toch kun je jouw persoonlijke wensen toevoegen aan jouw nieuwe droomwoning. Denk bijvoorbeeld aan een uitbouw of een achterportaal, een extra dakraam of de beste plek voor de stopcontacten. Als alles naar wens is, kun je aan de slag met een interieurstylist – aangeboden door VanWonen. Zo wordt jouw interieur écht van jou. Hieronder zie je een sfeer impressie: veel is mogelijk.

Lees verder onder de foto >

Sfeerimpressie met uitbouw | Foto: VanWonen

Kopen? Juist nu!

Je hoort misschien veel op het nieuws over de huizenmarkt en over de oplopende energierekening. Juist om die energierekening laag te houden, wil je kiezen voor een nieuwbouwhuis. Waarom? De huizen zijn bijna energieneutraal gebouwd. Daarnaast worden hoogstaande materialen gebruikt bij de bouw, dus heb je de komende jaren weinig omkijk naar onderhoud. Ook dát scheelt in de portemonnee.

Alle voordelen van nieuwbouw op een rij

 • Nieuwbouw is fris en puur: je bent de eerste bewoner;
 • Nieuwbouw is energiezuiniger;
 • Nieuwbouw is zorgelozer: alles is nieuw;
 • Nieuwbouw is veiliger: voorzien van de veiligste snufjes, zoals een vaste rookmelder;
 • Nieuwbouw is voordeliger: geen overdracht en geen dure energierekening;
 • Nieuwbouw is stiller: er wordt gebruik gemaakt van de modernste isolatietechnieken;
 • Nieuwbouw is persoonlijker: je kunt je eigen woonwensen erin verwerken;
 • Nieuwbouw is duurzamer;
 • Nieuwbouw is bloemrijker: ook aan de omgeving van de huizen wordt gedacht;
 • Nieuwbouw is aangenamer: altijd een lekkere temperatuur in huis, ongeacht het seizoen.

Genoeg redenen

Zoals je al kunt lezen: er zijn genoeg redenen om voor nieuwbouw te kiezen. Daarnaast kies je bij dit nieuwbouwproject voor een gezellige buurt met alle gemakken van een dorp én stad. Alles heb je binnen handbereik, ook alle noodzakelijke voorzieningen zoals een supermarkt, school of kinderopvang.

Enthousiast geworden? Schrijf je via de website in voor dit prachtige project. Wie weet woon jij binnenkort in een woning met al jouw wensen en stoutste dromen.

Meer in deze categorie

Wonen

Ga naar “Wonen in bijzondere objecten: deze staan nu te koop in Deventer”

Wonen in bijzondere objecten: deze staan nu te koop in Deventer

Ga naar “Wonen in de Houtmarktschool: zo ziet dat eruit”

Wonen in de Houtmarktschool: zo ziet dat eruit

Houtmarktschool
Ga naar “Geen verbouwing, wel een nieuwe look: 7 tips voor een make-over van je Deventerse huis”

Geen verbouwing, wel een nieuwe look: 7 tips voor een make-over van je Deventerse huis

In onze gids

Aanbiedingen

Ga naar “Pauline Wingelaar € 2,99”

Pauline Wingelaar € 2,99

 • Kruidvat
 • Geldig t/m 12 februari 2023
Ga naar “Zweedse muilen € 14,99”

Zweedse muilen € 14,99

 • ALDI
 • Geldig t/m 5 februari 2023
Ga naar “Skechers sneakers 36 t/m 46 € 39,99”

Skechers sneakers 36 t/m 46 € 39,99

 • Kruidvat
 • Geldig t/m 12 februari 2023

Vacatures

Ga naar “Ben jij onze nieuwe begeleider voor team De Bovenkruier in Apeldoorn?”

Ben jij onze nieuwe begeleider voor team De Bovenkruier in Apeldoorn?

 • Riwis Zorg & Welzijn
 • Parttime

Topper

Ga naar “Magazijnmedewerker I Defensie”

Magazijnmedewerker I Defensie

 • RGF Staffing the Netherlands B.V.
 • Fulltime/Parttime