5 x deze woningen onder de 250.000 staan sinds deze week online

Door Simone Groot Lipman 9 februari 2019

Een betaalbare koopwoning in Deventer vinden is soms echt zoeken naar een speld in een hooiberg. Wij zochten met je mee en vonden 5 woningen onder de 2,5 ton die pas sinds deze week te koop staan!

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Tussenwoning De Worp

In de aantrekkelijke woonwijk De Worp, vind je deze leuke, uitgebouwde tussenwoning met voor- en achtertuin met mooie houten veranda, berging en achterom. 

Zandweerd

Deze woning is mooi gelegen, net buiten het centrum van Deventer en grenzend aan de Zwolsewijk. Een typisch straatje waarbij de voormalige bakkerijen en kruidenierswinkels zijn omgebouwd tot woonhuis. Opvallend bij deze woning is de royale woonkamer met hoge plafonds een stijlvolle schouw en een besloten stadstuin.

Starterswoning

In de wijk Zandweerd vind je een sfeervolle, goed onderhouden tussenwoning. Het huis beschikt over drie slaapkamers en een achtertuin met vrijstaande, stenen berging.

Eengezinswoning Vijfhoek

In de Vijfhoek vind je deze eengezinswoning met ruime achtertuin op het zuidwesten. De moderne architectuur geeft de woning een jonge en frisse uitstraling en is goed onderhouden. De woonkamer is tuingericht en heeft een grote raampartij waardoor er veel lichtinval ontstaat. Aan de voorzijde is de eethoek met zicht op het hofje. Knus!

Tussenwoning

Aan de rand van de wijk Het Swormink vind je deze woning uit 1995 met vier slaapkamers en een diepe tuin. Een mooi, weids uitzicht over het water, dat is het eerste wat opvalt als je de woning binnenstapt.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.