7 x deze huizen in Deventer staan sinds deze week te koop

Door Simone Groot Lipman 10 augustus 2018

Tijd om te verhuizen? Of gewoon nieuwsgierig naar wat voor mooie woningen er in Deventer te koop staan? Sinds deze week staan er veel nieuwe woningen te koop. We hebben er zeven voor je uitgezocht. Kijken, kijken, kopen! 

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

Starterswoning

huis-groene-dijkje
Foto | Funda

Deze leuke uitgebouwde hoekwoning (1897), iets verhoogd gelegen op een dijkje, heeft een zonnige tuin en sfeervolle veranda. Het huis heeft een lichte doorzon-woonkamer met plankenvloer en twee slaapkamers.

Jaren ’30 woning

huis-smyrnastraat
Foto | Funda

Deze authentieke goed onderhouden jaren 30 woning met veel ruimte staat te koop. Met behoud van diverse stijlelementen zoals granito vloeren kamer-en suite, paneeldeuren, schouwen en sierplafonds. Ook fijn: onder de gehele woning ligt een kelder die multifunctioneel te gebruiken is. Nog meer ruimte! En een diepe achtergelegen tuin.

Gezinshuis

huis-keurkampstraat
Foto | Funda

Dit gezinshuis heeft maar liefst zeven (!) slaapkamers en ligt op steenworp afstand van het Nieuwe Plantsoen. Het is een twee onder één kapwoning met een L-vormige woonkamer en dubbele deuren naar terras en tuin van 150 m2.

Nieuwe tussenwoning

huis-bernardus
Foto | Funda

Een nagenoeg nieuwe tussenwoning uit 2014 in de Vijfhoek heeft een fraai aangelegde tuin. De binnenruimte wordt verlengd door de aangebouwde veranda. Er is zelfs rekening gehouden met een bbq, door aan de zijkant een stukje vrij te houden voor de rook. BBQ time!

Prachtig uitzicht

huis-jan-luykenlaan
Foto | Funda

Dit appartement is compleet gemoderniseerd en instapklaar. Op de tweede verdieping met drie slaapkamers heb je een prachtig vrij uitzicht op de Jan Luykenkolk. En het stulpje van 90 m2 beschikt ook nog eens over twee balkons waar je heerlijk kunt vertoeven.

Charmant

huis-rozengaarderweg
Foto | Funda

De Rozengaarderweg is misschien wel één van de meest verrassende straatjes van Deventer. De meeste werkplaatsen en winkeltjes van toen zijn verdwenen en omgebouwd tot woonhuis. Opvallend bij deze tussenwoning is de lange, uitgebouwde woonkamer, de royale woonkeuken met stijlvolle schouw en de fijne stadstuin op het zuidwesten. Maandag 13 augustus tussen 15.30 en 17.00 uur is er open huis.

Zo goed als nieuw

huis-spijkvoorderenk
Foto | Funda

Op de Vijfhoek in de nieuwste wijk Spijkvoorderenk ligt deze in 2014 opgeleverde hoekwoning met aangebouwde veranda / serre en houten berging. Ook fijn: de begane grond vloer is voorzien van vloerverwarming met een pvc vloer.

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.