7 x betaalbare koopwoningen die pas nét te koop staan in Deventer

Door Simone Groot Lipman 11 januari 2019

Je eigen woning in Deventer hebben, wie wil dat nou niet? Nou, de meeste mensen willen het in ieder geval wel, want een betaalbaar huis kopen is hier steeds lastiger. Deze huizen staan pas een week online, dus hopelijk ben je dit keer net de meute voor. 

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

Twee-onder-een kapwoning

Twee-onder-een kapwoning met vrijstaande stenen garage, vier slaapkamers, een open haard en tuin rondom. enmerkend is de Oud Hollandse bouwstijl met fraaie balkenplafonds, ramen met roedeverdeling, en typerende dakkapellen.

Knus huisje dichtbij de IJssel

Deze superleuke woning met tuin op het zuidwesten ligt in een leuk, sfeervol straatje uit 1900 in het eerste deel van de wijk, op loopafstand van het centrum en de IJssel! Een heerlijke rustige plek om te wonen. De kamer, en suite deuren, schouwen en paneeldeuren doen aan oude tijden herinneren.

Spikvoorde

Op een leuke locatie in de gewilde woonwijk Spikvoorde ligt deze fijne eengezinswoning met een achtertuin op het zuidoosten. De woning is uitstekend geïsoleerd. De grote ramen zorgen voor een heerlijke lichtinval in de woning. 

Instapklare tussenwoning

In gewilde woonomgeving de Zandweerd gelegen tussenwoning met 3 slaapkamers, vrijstaande houten berging en ruime achtertuin met achterom. De smalle voorgevel doet anders vermoeden, maar de woning loopt naar achter uit tot een breedte van 6,7 meter. Instapklare en keurig onderhouden woning. 

Gezinswoning

Aan de rand van de kindvriendelijke wijk Knutteldorp, ligt vlak bij de buitengracht deze leuke eengezinswoning uit 1982. Het huis heeft veel ruimte in en om het huis, een ideale gezinswoning.

Uitkijk op groen

Op een fijne plek in de wijk Groot Douwel ligt deze tussenwoning met carport/parkeerplek op eigen grond. Aan de voorzijde van het huis ligt een plantsoen waardoor je vanuit de woonkamer uitkijkt op een groene haag. Het huis heeft een halfopen keuken, een onderhoudsvriendelijke tuin en drie slaapkamers.

Gerenoveerde tussenwoning

Deze gerenoveerde tussenwoning uit ca. 1899 vind je aan de Rielerweg. Dit huis heeft een karakteristieke uitstraling en is recentelijk geheel gerenoveerd, waardoor je er zó in kunt. Achter de woning ligt een bijzonder royale stadstuin op het noordwesten met houten schuur en achterom. Laat je verrassen door de enorme ruimte!

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.