7 x huizen in Deventer die je koopt voor minder dan 3 ton!

Door Simone Groot Lipman 12 april 2019

Een eigen huis is niet goedkoop. Vooral niet in Deventer! Maar als je veel geduld hebt en goed blijft zoeken, kom je misschien wel jouw droomhuis tegen. Wij helpen jou een handje en maakten deze lijst met huizen die onder de drie ton kosten. 

Pagina 1 / 7
⟵ swipe swipe ⟶

Vrijstaand

Deze woning vind je in de groene wijk Fetlaer. De grote ramen zorgen voor een prettige lichtinval. De zonnige tuin is gelegen op het noord-westen. In de tuin staat een veranda, waar u heerlijk kunt ontspannen. Ideaal!

Eengezinswoning

Deze woning in de wijk Het Roessink heeft een lichte woonkamer en een praktische indeling. Op de eerste verdieping heb je maar liefst drie slaapkamers en is er ook nog een ruime zolderkamer aanwezig. En wat zeg je van de mega grote tuin?

Nieuwbouwwoning

Deze in 2015 gebouwde eindwoning is gelegen in de wijk Keizerslanden. De begane grond is geheel voorzien van vloerverwarming en de woning beschikt over een strakke keuken en badkamer. Wat wil je nog meer? 

Jaren ’30

Ben jij op zoek naar een prachtige jaren 30 woning op loopafstand van het stadscentrum en het station? Dan is deze tussenwoning wat voor jou. Deze woning beschikt over een vrij uitzicht aan de voorzijde en een tuin op het noordoosten!

Sfeervolle tussenwoning

In de Zwolsewijk ligt deze sfeervolle tussenwoning met uitbouw aan de achterzijde, dakopbouw, veranda en zonnige achtertuin. Verder is het huis voorzien van vier slaapkamers, moderne badkamer en open keuken.

Ruime tussenwoning

Op de Vijfhoek vind je deze verrassend ruime tussenwoning met drie ruime slaapkamers, berging en achtertuin met achterom. De zolderruimte biedt de mogelijkheid om nog zelfs een vierde slaapkamer te realiseren. Ruimte genoeg dus!

Verrassende tussenwoning

In een rustige woonomgeving (Groot Douwel) ligt deze verrassende tussenwoning met vier slaapkamers, carport, berging en zonnige achtertuin op het zuid oosten. Helemaal leuk: dewoning is voorzien van leuke extra’s zoals zonnepanelen en airconditioning.

Pagina 1 / 7
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.