5 x wonen in Deventer mét prachtig uitzicht

Door Sophie Wassink 11 december 2017

De IJssel, de Lebuinuskerk, het Bergkwatier; we weten dat Deventer mooi is, maar wat je nu gaat zien…?! Zet je schrap voor 5 huizen met een geweldig uitzicht. En het goede nieuws is: deze huizen staan te koop en het fenomenale uitzicht krijg je er gewoon bij cadeau! 

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Geen tv nodig

Foto: Funda
Foto: Funda

Die tv in de slaapkamer hangt daar hartstikke mooi te wezen maar laten we eerlijk zijn: met zo’n uitzicht heb je echt geen tv nodig. Dit appartement heeft een vrij uitzicht op de IJssel met haar uiterwaarden en staat te koop voor: € 429.000 k.k.

Kerk in zicht

Foto: Funda
Foto: Funda

Midden in het centrum van Deventer, net achter het middeleeuwse straatje De Walstraat ligt dit karakteristieke herenhuis. Vanuit alle ramen aan de achterzijde van deze woning is er een prachtig uitzicht op het oude Bergkwartier en de (’s avonds) verlichte Bergkerk. Een plaatje! Het huis staat te koop voor € 379.000 k.k.

Ondergaande zon spotten

Foto: Funda
Foto: Funda

Vanuit dit appartement aan het Pothoofd kun je genieten van de ondergaande zon vanaf je eigen overdekte balkon. Hoe luxe wil je het hebben? Iedere dag wakker worden met schitterend uitzicht op de IJssel, uiterwaarden, weilanden en bossen. Dit pareltje staat te koop voor € 490.000 k.k.

Dubbel mooi uitzicht

wonen met uitzicht
Foto: Funda

Dit 2-kamerappartement heeft aan de voorzijde een uitzicht op de gezellige Grote Overstraat en aan de achterzijde van het gebouw uitzicht op de kerk! Hoe sfeervol wil je het hebben? Het appartement staat te koop voor € 117.500 k.k.

In het groen

Foto: Funa
Foto: Funda

Op één van de mooiste plekjes van het dorp Diepenveen staat deze halfvrijstaande woning met maar liefst 1.165 m² grond en eigen water(!) te koop. Zwemmen in je eigen meer? Hengeltje uitgooien of een stukje roeien? Kan allemaal. Wat een pracht. De woning staat te koop voor € 449.000 k.k.

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.