5 x Deventer huizen voor mensen met een hobby

Door Simone Groot Lipman 13 november 2017

Help, heeft jouw man een hobby? Wil je verhuizen omdat die vent van jou (of die vrouw, dat kan natuurlijk ook) de hele dag bezig is met zijn levenswerk, zijn project, zijn dingetje? Deze huizen in Deventer zorgen dat je geen kind meer aan hem (of haar) hebt.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Voor de kunstenaar

hobby-atelier
Foto: Funda

Aan de Noordenbergstraat, middenin het centrum, vind je dit toffe huis met een atelier. Dit woon/winkelpand uit 1928 is zeer geschikt voor een woon-werkcombinatie, zoals een atelier. De ruimte die nu in gebruik is als kantoor, was vroeger een winkel. Maar met deze prachtige ruime kun je nu al je knutselprojecten uit de huiskamer halen. Nooit meer lijmresten op de vloer en de kat zal van de soldeerbout blijven. Dit prachtige pand heeft ook nog eens een tuin en buitenkeuken (!) kost €395.000 k.k.

Voor de hobbykok

hobby-keuken
Foto: Funda

In deze familievilla kun je helemaal losgaan in je eigen woonkeuken. Dus sta je het liefst de hele zondag in de keuken voor een 3-gangen menu of sta je zelfs in de avonduren nog een appeltaart te bakken? In deze woning kan volop gekookt worden aan het Boretti gasfornuis met twee (!) ovens. Ook heb je genoeg werkruimte aan het aanrecht of op het kookeiland. Het is niet goedkoop, want je moet er eerst €689.500 k.k. voor neerleggen. 

Voor de winkelier

hobby-winkelier
Foto: Funda

Een woning die in 1930 is gebouwd en plek heeft voor een winkelruimte. Dus, loop jij al een tijdje met het idee om een winkel te beginnen? Dan is dit dé kans om je werk lekker dicht bij huis te krijgen. De huidige winkel heeft een totale oppervlakte van circa 90 m² en beschikt over een doorgang naar het naastgelegen huis. Voor € 315.000 k.k. is het huis aan de Veenweg van jou.

Voor de (moest)tuinierder

hobby-tuin
Foto: Funda

Aan de Bereklauw (hoe toepasselijk) vind je dit toffe huis met een megatuin (350 m2!) op het zuiden. Hier kun je gerust je volkstuintje beginnen en nog genoeg ruimte overhouden voor een loungeplek. En als besparen ook je hobby is en je wilt beginnen met de energierekening: dit huis heeft zonnepanelen. Voor € 211.000 k.k. is het huis van jou.

Voor de klusser

hobby-klussen
Foto: Funda

Wie maakt hier weer een prachtig en modern jaren-dertig-huis van?  Een leuke vooroorlogse tussenwoning staat voor voor €115.000 k.k. te koop. Je kan het helemaal zelf maken zoals jij het wil! Durf je de uitdaging aan?

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen