5 x tips van de schoenmaker: zo loop je er weer mooi bij tijdens de feestdagen

Aangeboden door Mario & Anita Uw schoenmaker 3 december 2018

Regen, hagel, sneeuw: niet de meest ideale weersomstandigheden voor je schoenen. Helemaal niet als je wil schitteren tijdens de feestdagen. Gelukkig weten Mario & Anita Uw schoenmaker raad. Zij geven je vijf vet handige tips om er weer mooi bij te lopen tijdens de decembermaand.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Poetsen maar!

schoenmaker

Heb je nog mooie laarsjes van vorige winter die perfect onder dat glitterjurkje staan, maar zijn ze een beetje vaal geworden? Schoenpoets doet wonderen. Laat je adviseren door Mario en Anita welke kleur je het beste kunt kopen.

Maandag 24 december zijn zij geopend van 09.00 tot 17.00 uur. Reparaties gebracht voor 13.00 uur zijn dezelfde dag nog klaar. Op 31 december gesloten.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Mario & Anita Uw schoenmaker. Meer over Mario & Anita Uw schoenmaker ontdekken?

Mario & Anita Uw schoenmaker schoenmakers

Vandaag gesloten

Karel de Groteplein 7, Deventer

Bekijk meer:schoenmakers

Borstel

schoenmaker-mario-anita

Om die poets goed aan te brengen, heb je een borstel nodig. Genoeg keuze bij Mario en Anita. Ook handig om het vuil van schoenen van suède te vegen. Dan zien ze er weer uit als nieuw!

Lakolie

schoenmaker-mario-anita

Mooi onder een pak of chique jurk: lakschoenen! Maar dan moeten ze natuurlijk wel glimmen. Lakolie herstelt leder, metallic en synthetische materialen en maakt de schoenen weer als nieuw.

Hakken & zolen

schoenmaker-mario-anita

Ben je nog steeds smoorverliefd op je blauwe stiletto’s? Zorg er dan voor dat je de hakken en of zolen op tijd vervangt. Dit is niet alleen beter voor je schoenen, maar loopt ook nog eens veel lekkerder. Win, win!

Riem

schoenmaker-mario-anita

Maak je kerstoutfit matching en zoek een mooie riem uit bij Mario & Anita Uw schoenmaker. Ze hebben genoeg keuze, dus er hangt er vast één die perfect bij je schoenen past. Nu zijn jij en je schoenen helemaal klaar om te shinen tijdens de feestdagen!

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.