Van deze bekende winkels missen jullie een vestiging in Deventer

Door Simone Groot Lipman 15 april 2019

We zijn natuurlijk super blij met alle toffe winkels in Deventer. Maar het gras is natuurlijk altijd groener aan de overkant en daarom waren wij benieuwd welke bekende kledingzaken jullie in Deventer missen. Jullie reageerden massaal! Hier een lijstje van de bekende kledingwinkels die veel door jullie genoemd werden (in willekeurige volgorde).

Pagina 1 / 7
⟵ swipe swipe ⟶

IKEA

Jullie zijn duidelijk: de IKEA moet naar Deventer komen. Er wordt al een plek geopperd, de Snipperling heeft namelijk nog genoeg plek voor zo’n grote keten. En genoeg ruimte om te parkeren! Zo kan hij makkelijk in het oude pand van Morres.

Jamin

View this post on Instagram

Nomnomnommm 😋 @esmeevanes

A post shared by Jamin (@jaminonline) on

We hadden er één in de binnenstad vroeger, maar jullie zouden graag weer een Jamin in onze Hanzestad willen. Bijna elke stad heeft er nog wel één. En nu Snoeppotje ook is gestopt, hebben we niet een ‘echte’ snoepwinkel meer in Deventer. Zou zeker een aanvulling zijn!

Zara

Een vestiging van kledingwinkel Zara in Deventer: ook dat staat hoog op jullie wishlist. Nu moeten Deventenaren altijd naar Zwolle of Apeldoorn om bij deze shop leuke jurkjes te scoren. Het zou wel leuk zijn als onze stad aan dit rijtje toegevoegd werd, niet?

Bershka

Wie gaat er nog meer heel graag een nieuwe outfit scoren bij Bershka? Jullie zouden het heel fijn vinden als je voor deze winkel Deventer niet hoeft te verlaten en gaven daarom aan dat deze stijlvolle winkel wel naar onze stad mag komen. Duimen maar!

Pull & Bear

Veel steden in Nederland hebben een vestiging van de betaalbare Spaanse kledingwinkel Pull&Bear. Waarom Deventer eigenlijk niet? Het is duidelijk dat ook jullie je dat afvragen. Laten we met z’n allen hopen dat de zaak ooit naar onze Hanzestad komt.

Flying Tiger

Flying Tiger, een Deense winkelketen voor ‘hebbedingen’ en cadeautjes met een huismerk en eigen ontwerpen. Deventenaren zien graag deze budgetwinkel naar onze stad komen. Ze hebben meer dan 15 winkels in ons kikkerlandje en vooral in het westen. Dus kom maar gauw naar Deventer!

Primark

Voor de dichtstbijzijnde Primark moet je naar Zwolle of Enschede, maar mensen blijven duimen voor een vestiging in Deventer.

Pagina 1 / 7
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Winkelen

adv.