Deventer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Roy van WAAR: ‘De tandpasta tabletten zijn nieuw, ik probeerde ze eerst zelf uit’

Aangeboden door WAAR 29 oktober 2020

Voor een leuk en duurzaam cadeautje ben je misschien wel eens binnengelopen bij WAAR in de Lange Bisschopstraat. Nu shoppen wordt afgeraden, zal je minder snel op pad gaan om te snuffelen tussen alle leuke spulletjes. Om ervoor te zorgen dat je tóch lokaal kunt blijven winkelen, heeft WAAR Deventer iets tofs gelanceerd: een eigen webshop. Leuk weetje: de cadeautjes worden ingepakt en wel bezorgd!

Roy Straalman (33) vertelt: ”Mijn grote droom was altijd al een eigen cadeauwinkel. Toen de oude eigenaresse mij aanbood om de winkel in Deventer over te nemen kon ik natuurlijk geen nee zeggen. WAAR staat voor duurzaamheid en fairtrade. Ik ben zelf een beetje in dit onderwerp gerold en leer nog steeds nieuwe dingen.”

‘Tandpasta zonder plastic tubes, top toch’

”Zo ontdekte ik laatst tandpasta tabletten. Een paar klanten vroegen hiernaar. Ik heb de leverancier gebeld en de tabletten zelf uitgeprobeerd. Nu liggen ze bij mij in de winkel. Tandpasta zonder plastic tubes, top toch? Voor ieder product is er tegenwoordig wel een plasticvrije variant. Sommige mensen denken dat duurzaam suf is, maar dat is helemaal niet waar! WAAR is ook modern en hip.”

Dit shop online bij WAAR Deventer

”Als je via de lokale webshop bestelt, pak ik die order persoonlijk voor je in. Het is belangrijk om lokaal te shoppen, ook online. Zo zorg je voor het voortbestaan van de winkels in Deventer.” In de webshop van de WAARwinkel Deventer vind je een groter assortiment dan in de winkel. Je vindt hier voor iedereen een leuk en passend cadeau. Denk aan natuurlijke verzorgingsproducten, ecologische planten, vegan kookboeken, herbruikbare boterhamzakjes, biologische sojasaus, duurzame waterflessen, gerecyclede tassen, eerlijkgemaakt servies en nog veel meer. Leuk om te weten: als je in de buurt woont, komen ze je bestelling zelf langs brengen.

Tekst gaat verder onder foto’s

Foto: indebuurt
Foto: indebuurt
Foto: indebuurt
Foto: indebuurt
Foto: indebuurt
Foto: indebuurt
Foto: indebuurt

Naast allerlei fijne cadeautjes voor jezelf of een ander kun je bij Roy ook kerstpakketten bestellen. ”De mogelijkheden zijn eindeloos! Van vijf tot vijfhonderd euro, ik kan het regelen. Ik vind het het leukst als klanten even langskomen. Dan drinken we koffie en bespreken we de mogelijkheden. Ik maak een mooi pakket en stuur die op of ik breng ze persoonlijk langs. Zo bezorgde ik twee jaar geleden 1275 pakketten voor Witteveen en Bos.”

‘Zo kun je mensen op een leuke manier kennis laten maken met duurzaamheid’

”Het leuke is dat alle producten hier een verhaal hebben. Door zo’n kerstpakket kun je mensen op een leuke manier kennis laten maken met duurzaamheid. Een voorbeeld zijn de broodzakjes van Keep Leaf. Die kun je schoonmaken in de wasmachine of vaatwasser. Daarnaast hebben we mooie waterflessen. Maar ook een fairtrade foodpakket met allerlei lekkers is leuk.”

Cadeau voor jou, cadeau voor mij

Het is nu extra leuk om iemand te verrassen, want WAAR heeft een toffe actie. Als je een cadeau bij iemand laat bezorgen, krijg jij óók een presentje. Voor iedere bestelling die je laat afleveren bij een ander krijg je een cadeaubon van € 5,-. Oftewel: cadeau voor jou, cadeau voor mij, cadeautje voor ons allebei!

Shop met korting in de webshop van WAAR Deventer

En dat is nog niet alles, want ook Roy heeft iets leuks voor je in petto. ”Mijn extra cadeautje is dat je 10 procent korting krijgt op je eerste bestelling in mijn webshop. Dat maakt lokaal shoppen nóg leuker!” Je kunt de korting claimen met de code [IndebuurtDeventer].


Deze bijdrage wordt je aangeboden door WAAR. Meer over WAAR ontdekken?

WAAR

Gesloten09:30 - 17:30

Lange Bischopstraat 35, Deventer

adv.