Deventer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Mooi meegenomen! Gratis babyproducten- en pakketten in Deventer

Door Carin Van der Meij 23 september 2020

Als aanstaande ouder kom je er al snel achter: dit kost behoorlijk wat centen. Een kinderwagen, commode, hydrofiele doeken… De rekening loopt al gauw op. Gratis producten zijn dan ook meer dan welkom. Hier in Deventer krijg je voor noppes babyproducten- of pakketten. 

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Zwanger- en babybox bij Blokker

blokker-keizerslanden
Foto| Google Maps

Bij Blokker kun je twee gratis pakketten afhalen: de zwanger- en babybox. De zwangerschapsbox krijg je cadeau als je in verwachting bent, de andere box na de bevalling. Wat krijg je dan? Onder andere tijdschriften, babyproducten en kortingen op merken als Pampers, Elmex en C&A. Op de website van Ouders van Nu kun je de boxen aanvragen.

De blije doos bij Prénatal

Prénatal
Foto | indebuurt Deventer

Het tijdschrift WIJ en de winkel Prénatal werken samen om aanstaande ouders te vertroetelen met het cadeaupakket ‘de blije doos’. Nadat je je online hebt ingeschreven, kun je bij de Prénatal in Deventer het gratis cadeaupakket ophalen. De inhoud van de box varieert elke maand, maar het zijn altijd handige producten om je voor te bereiden op de kleine.

Gratis romper bij Zeeman

zeeman colmschate
Foto | Facebook Zeeman Colmschate

Een goede voorraad rompers is altijd handig. Zeeman helpt papa’s en mama’s een handje door gratis rompers uit te delen. Wat moet je hiervoor doen? Vraag online een gratis romper aan. Je ontvangt per e-mail een waardebon, waarmee je je cadeau bij een Zeeman in jouw buurt kunt afhalen.

Kiekeboebox bij PLUS

Foto|Google Streetview

 

Supermarkt PLUS geeft ‘de Kiekboebox’ cadeau aan kersverse ouders. Daar zitten luiers, babydoekjes, wasmiddel, maar ook waardebonnen in. Kortom: allemaal handige dingen die je goed kunt gebruiken. De Kiekeboebox kun je aanvragen tot je kindje maximaal twee maanden oud is en je moet ook de folder van PLUS ontvangen. Voldoe je aan de eisen en heb je het formulier ingevuld? Dan mag je de box ophalen bij een PLUS-supermarkt bij jouw in de buurt.

Cadeaupakket bij Baby-Dump

Foto | Google Streetview

Baby-Dump wil aanstaande ouders klaarstomen met een gratis cadeaupakket vol handige en leuke babyspullen. Wat moet je hiervoor doen? Online het aanvraagformulier invullen. Je ontvangt dan een cadeaubon waarmee je het cadeaupakket kan ophalen in de winkel. En inderdaad, helaas zit deze winkel niet in onze eigen stad. De dichtstbijzijnde Baby-Dump zit in Hellendoorn, wel even rijden dus.

Cadeautas bij Kruidvat

kruidvat-keizerslanden
Foto indebuurt Deventer

Kruidvat doet ook een duit in het zakje. Als je in verwachting bent, kan je een ‘Blije Baby Voordeeltas’ aanvragen. Je moet hiervoor wel een voordeelkaart van de winkel hebben. In de tas zitten onder andere luiers, wasgel voor de baby en lotiondoekjes. Deze gratis cadeautas vraag je online aan en kan je vervolgens afhalen bij een lokale vestiging.

Lees ook:

Patricia Isaak

Patricia staat in de finale van Miss Universe Nederland: ‘Achter die stralende glimlach schuilt een behoorlijke rugzak’

Tot een jaar geleden was Patricia Isaak (37) nog gewoon 'moeder-van', 'vrouw-van' en 'collega-van'. ...
TotaalBED

Mirjam geeft slaapadvies: ‘Uitzoeken hoe mensen in elkaar zitten, dat maakt mijn werk zo leuk’

De gemiddelde mens brengt een derde van zijn leven in dromenland door. Een goed bed vinden is dus ge...
spinnen

De horror (voor velen): een spinneninvasie in Deventer en dit is waarom

Als je bang bent voor spinnen zijn dit ongetwijfeld zware tijden voor je. Zo’n dikkerd die in één na...
Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Winkelen

adv.