Deventer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Malinka van Siebel Juweliers: ‘Ze kwam ons bedanken met een doos bonbons van Lentelink!’

Aangeboden door Siebel Juweliers 12 december 2019

December is de maand van cadeautjes geven, aan familie, vrienden of je geliefde. Een mooie ring of nieuw horloge zijn ieder jaar weer populaire geschenken onder de boom. Dat merken ze ook bij Siebel Juweliers. Malinka van Siebel Juweliers Deventer geeft de leukste cadeautips en vertelt over de mooie momenten die ze in de winkel meemaakt.

Malinka Puijman (32) werkt al negen jaar bij Siebel. Ze merkt goed dat de kerstperiode eraan komt. ”December is altijd druk, extra leuk is dat. Mensen pakken uit, het mag allemaal wat feestelijker, wat meer glitter.”

Van Buddha to Buddha tot Tommy Hilfiger

Wat voor kerstcadeaus je allemaal kunt halen bij Siebel? ”Wij hebben voor ieder wat wils. Van jong tot oud en van het lagere tot het hogere segment. Van de horloges van Cluse en Rosefield van tachtig, negentig euro tot de horloges van Raymond Weil van zevenhonderdvijftig euro. Maar bijvoorbeeld ook Buddha to Buddha, Tommy Hilfiger en een van mijn persoonlijke favorieten TI SENTO Milano. Een heel stijlvol merk voor vrouwen. Het ziet er mooi luxe uit maar is helemaal niet extreem duur.”

”We kregen een doos bonbons van Lentelink als bedankje!”

Het contact met mensen maakt dat ze haar werk zo leuk vindt. ”Bij negentig procent van de aankopen zit een emotie. Het kan een sieraad zijn voor een verjaardag, jubileum of aanzoek. Er zit een verhaal achter en wij proberen daar een personal touch aan te geven door een klant zo goed mogelijk te helpen.”

Wat ze dan zoal meemaakt? ”Een heleboel leuke dingen! Een oudere dame had een jaar of vijf geleden een horloge gekregen, en wilde daar een nieuw bandje voor. Er bleek er nog maar één te zijn in heel Nederland, niet eens bij Siebel. Na heel veel telefoontjes en mailtjes hebben we het toch hierheen kunnen halen. Ze kwam ons bedanken met een doos bonbons van Lentelink!”

Een bijzonder horloge

”Dat maakt mijn werk zo leuk. Je helpt hier mensen echt van begin tot eind. Soms is het lastig, als mensen helemaal niet weten wat ze willen. Dan gaan we samen de etalages langs, en bekijken we van alles. Zo probeer ik achter iemands smaak te komen. Dan vergt het wat mensenkennis en natuurlijk moet je weten wat je allemaal in huis hebt. Ook in de andere filialen van Siebel. Zo was er hier in Deventer laatst een meneer uit Alkmaar. Hij wilde een speciaal horloge dat nog wel in een ander filiaal van Siebel in het zuiden van het land was. Ik wilde het bij hem laten bezorgen in Alkmaar. Maar hij vond het zo fijn hoe we hem geholpen hadden dat hij volgende week speciaal naar Deventer komt om het op te halen!”

”Soms komen er oude mensen binnen, die hier vroeger hun trouwringen gekocht hebben. Hoe leuk is dat!”

Siebel staat bekend om haar diamanten en trouwringen. Ze hebben een eigen collectie diamanten. Zo doen ze ook aanvragen op het gebied van diamanten. ”We hebben niet alles in de winkel, maar er is veel mogelijk.” En het merk Diamonde, koop je sinds 2014 alleen nog bij Siebel. Dit merk heeft veel solitair ringen, ook wel aanzoeksringen genoemd.

Maar ook de collectie trouwringen is heel uitgebreid. Malinka: ”Mensen weten vaak niet dat de modellen die wij in de winkel hebben ook nog aangepast kunnen worden in alle soorten breedtes en kleuren. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt!”

Twee trouwringen voor de prijs van één

Leuk is dat je bij Siebel momenteel de tweede trouwring gratis krijgt. Stellen helpen bij het uitkiezen van hun trouwringen vindt Malinka erg leuk. ”De mensen zijn verliefd en gezellig. Soms komen er oude mensen binnen, die hier vroeger hun trouwringen gekocht hebben. Erg bijzonder!”

Voor kerst heeft Malinka nog wel een aantal tips. Bijvoorbeeld dit horloge van Tommy Hilfiger. ”Volledig blauw, dat zie je niet zo veel.” Of ringen van TI SENTO Milano. ”Het zijn drie losse ringen. Het leuke is dat je ze kunt mixen en matchen.” De handgemaakte armband van Buddha to Buddha gaat heel lang mee. En de prachtige veertien karaats geelgouden ring van Diamonde is in de aanbieding van 849,- voor 449,-. Voor nog meer mooie cadeau’s van Siebel Juweliers, kun je kijken in de kerstbrochure.

Tommy Hilfiger horloge | 199,- euro bij Siebel Juweliers
TI SENTO MIlona ringen | Vanaf 49,- euro per stuk bij Siebel Juweliers
Buddha to Buddha armband | 289,- euro bij Siebel Juweliers
Diamonde ring | 449,- euro bij Siebel Juweliers


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Siebel Juweliers. Meer over Siebel Juweliers ontdekken?

Siebel Juweliers

juweliers

Gesloten13:00 - 17:30

Lange Bisschopstraat 45, Deventer

Bekijk meer:juweliers

adv.