Deventer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Last van slaapproblemen? Zo slaap je wél goed

Aangeboden door Eijerkamp 6 december 2019

Heb jij last van slaapproblemen en is jouw goede voornemen voor 2020 dan ook om éindelijk goed te slapen? Onderneem dan nog dit jaar actie en bezoek Auping Plaza bij Eijerkamp Zutphen. Ga je vervolgens met een nieuw bed of matras naar huis van de beddenfabrikant uit Deventer, dan weet je zeker dat je in het nieuwe jaar fijn slaapt. We lichten kort uit waarom Auping – naast dat het hartstikke lokaal is – ook bij jou in de slaapkamer thuishoort.

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Met liefde gemaakt in Deventer

Foto: Eijerkamp

In de categorie ‘wist u dat’: Auping komt uit Deventer! De beddenfabrikant is in 1888 opgericht in onze mooie Hanzestad en de aandelen zijn nog altijd grotendeels in handen van deze beddenfamilie. De boxsprings en bedden hebben een oer-Hollands design, wat betekent dat je in het nieuwe jaar ook stijlvol slaapt. Check hier de complete collectie maar eens… Hollandser krijg je het niet!

De iconen van Auping

Foto: Eijerkamp

Auping an sich is natuurlijk al een Deventer icoon, maar ook onder de bedden en boxsprings vinden we een hoop iconen. Met een Auping-bed weet je zeker dat je een goede nachtrust hebt. Maar dat niet alleen: de bedden Auping Essential, Auping Original en Auping Auronde schitteren ook in de slaapkamer. Zo heb je dus een mooi design en ultiem comfort in één.

Meer fan van een boxspring? Auping heeft een hoop keuze en de bedden kun je aanpassen zoals jij hem wil (denk aan verschillende lengte- en breedtematen en mogelijkheden om je bed elektrisch te verstellen). Wil je eerst testen welke boxspring het lekkerst ligt? Kom dan proef liggen in de Auping Plaza bij Eijerkamp Zutphen.

Het juiste matras is van levensbelang

Foto: Eijerkamp

Wist je dat een matras bepaalt of je wel of niet goed slaapt? Een goed bed ondersteunt een goede nachtrust en dat is voor 70% afhankelijk van je matras. Als jij een mindere nachtrust ervaart, dan kun je bij Eijerkamp Zutphen terecht voor slaapadvies. Een slaapexpert brengt je slaaphouding en eventuele slaapproblemen in kaart. Daarna begint de zoektocht naar een juist matras. Dat doe je samen met de experts die werken bij de Auping Plaza. Je kunt verschillende matrassen proberen en testen welke het best past bij jouw houding en postuur. Zit er een geschikte tussen? Dan wordt ook nog even gekeken wat voor jou het ideale bedbodem en hoofdkussen is. En daarna, als het bed eenmaal in je slaapkamer staat, slaap je als een roosje!

Ben jij toe aan slaapadvies? Maak dan gauw een afspraak.

Auping bezorgt je een goede nachtrust

Foto: Eijerkamp

Bij Eijerkamp Zutphen vind je alle bekende slaapmerken onder één dak, waarbij Auping voor ons toch wel favoriet is. Niet alleen omdat het merk uit het mooie Deventer komt, maar ook omdat het voor ieder slaapcomfort, slaapstijl en budget wat te bieden heeft. Daarnaast vind je op de Auping Plaza alles om je slaapkamer in te richten. Garderobekasten, beddengoed, dekbedden en hoofdkussen: de Deventer beddenfabrikant maakt van jouw slaapkamer een droomkamer waar je straks elke dag heerlijk uitgerust wakker wordt!

Eijerkamp Zutphen is zeven dagen per week geopend. Check hier de actuele openingstijden.

Lees ook:

slapen-stel-park

Slaap in het openbaar dag: op deze plekken mag jij slapen in Deventer

Te laat opgebleven gisteravond? Niet getreurd! Het is vandaag de 'Slaap in het openbaar dag' en dat ...

Binnenkijken bij Alex in hartje binnenstad: ‘De slaapkamer is mijn chillplek’

Binnenkijken bij Marleen: ‘Een extra slaapkamer voor mijn boekenkast was een must’


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Eijerkamp. Meer over Eijerkamp ontdekken?

Eijerkamp woonwinkels

Gesloten10:00 - 17:30

Gerritsenweg 11, Zutphen

Bekijk meer:woonwinkels
Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

adv.