Knallend het jaar uit? Hier bestel je het mooiste vuurwerk van Deventer 🎆

Aangeboden door Tuinmani 6 december 2018

Wij kunnen bijna niet wachten totdat het 31 december middernacht is. Waarom? Gillende keukenmeiden, vuurpijlen en sierpotten: het vliegt 1 januari om 12 uur ’s nachts weer de lucht in. Wil jij er deze keer een echt knallend feest van maken of een heuse vuurwerkshow voor de hele buurt? Dan moet je bij Tuinmani zijn.

Tuinmani verkoopt en monteert alles voor in en rond de tuin, maar in de laatste weken van het jaar kun je er ook terecht voor vuurwerk. Dan moet je niet denken aan een extra schap in de winkel. Nee, Tuinmani heeft een heuse showroom met een groot en afwisselend assortiment. Duits vuurwerk, familievuurwerk, cakes, rotjes, maar ook vuurpijlen en veiligheidsartikelen zoals vuurwerkbrillen.

Beste vuurwerkwinkel 2018-2019

Helemaal een reden om bij Tuinmani je vuurwerkartikelen in te slaan: ze zijn genomineerd voor beste vuurwerkwinkel 2018-2019! Ze staan zelfs in de finale. Duimen draaien maar!

Bekijk video’s

Stel je voor: je koopt een grote sierpot, maar je hebt geen idee hoe die er in de lucht uit gaat zien. Daar heeft Tuinmani iets op bedacht: in de showroom kun je van bijna al het vuurwerk filmpjes bekijken. Handig, want zo stel je heel gemakkelijk je eigen perfecte vuurwerkshow samen. Meer vragen over vuurwerk? De adviseurs van Tuinmani staan voor je klaar!

vuurwerk tuinmani

Veiligheid voor alles

Als je legaal vuurwerk goed en veilig gebruikt, dan kun je de meeste ongelukken voorkomen. Dat is natuurlijk best logisch, maar Tuinmani wil ook dat kinderen goed leren om met vuurwerk om te gaan. Daarom gaan ze dit jaar voorlichting geven aan kinderen van groep 7 en 8. Goed bezig!

VIP-avond

Ben jij een echte vuurwerkfan en kan je niet wachten tot je kan kijken naar al dat moois in de lucht? Dan vind je het vast geweldig om bij de VIP-avond te zijn. Op maandag 17 december en dinsdag 18 december organiseert Tuinmani een speciale VIP-avond van 18.30 tot 20.30 uur. Je wordt ontvangen met een lekker drankje, je krijgt een rondleiding langs de bunkers, er zijn extra aanbiedingen en je maakt kans op gratis vuurwerk! Opgeven kan hier. Let op: dit jaar is er geen vuurwerkdemo.

Op deze dagen kun je vuurwerk ophalen

Goed om te weten: In de laatste weken van 2018 kun je in de showroom je bestelling plaatsen en het assortiment bekijken! Op de volgende dagen kun je je bestelling ophalen of een nieuwe bestelling plaatsen en direct meenemen:

Vrijdag 28 december van 09.00 – 21.00 uur
Zaterdag 29 december van 09.00 – 21.00 uur
Maandag 31 december van 09.00 – 18.00 uur

Tuinmani tuincentra

Nu gesloten09:00 - 17:00

Revalstraat 7, Deventer

Bekijk meer:tuincentra

adv.