Favoriet van Joke: ‘Ik kom hier al sinds het geopend is’

Aangeboden door Bakkerij Nollen 15 maart 2019

Iedere woensdag en zaterdag loopt Joke Schol Bakkerij Nollen in winkelcentrum Colmschate binnen om haar favoriete brood te halen. “Altijd een halfje volkoren vloer, gewoon omdat het zo lekker is.” 

“Hallo mevrouw Schol!” Het personeel kent Joke inmiddels goed. “Ik woon hier al 30 jaar dus zo raar is dat niet,” lacht ze. Maar leuk is het natuurlijk wel. “Ik vind het super dat het personeel hier altijd zo vriendelijk is. Even gezellig een praatje maken. En op woensdag ben ik hier vaak met mijn kleinkinderen en krijgen zij altijd een lekker stukje brood aangereikt.”

bakkerij nollen deventer

Lekker en vers

Sinds de bakker de deuren opende in december 2017, komt Joke er. “Naast dat het heel lekker brood is, blijft het ook lang vers. Ik leg het altijd in de vriezer. Als ik het op zaterdag koop en op woensdag uit de vriezer haal, is het nog steeds even vers. Dat heb ik nooit met brood uit de supermarkt.”

Lekkernijen

Er is natuurlijk nog veel meer dan halfjes volkoren vloer bij Bakkerij Nollen. Er komt geen einde aan de lijst die Joke opnoemt van lekkernijen die ze zelf af en toe meeneemt: “De kaneelcake, boterkoeken, verse bolletjes en oh ja de slagroomtaart.” Een echte zoetekauw dus? “Nee juist helemaal niet, maar dit vind ik bij Nollen gewoon allemaal heel lekker.”

bakkerij nollen deventer bakken

Bakkerij Nollen: ‘We bakken zelfs een krentenwegge van één meter lang’

De krentenwegge al eens geproefd? Nee!? Dan moet je 'm zeker eens gaan halen bij Bakkerij Nollen in ...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Bakkerij Nollen. Meer over Bakkerij Nollen ontdekken?

Bakkerij Nollen bakkers

Vandaag gesloten

Flora 36, Deventer

Bekijk meer:bakkers

adv.